Sokkoló videó járja be a Facebookot. A felvétel nemrég készülhetett, a SZGYF munkatársai jelenleg is a Zita Gyermekotthonban próbálják kideríteni, mi történt.

Egy kaposvári gyerekotthonban készült felvétel került ki a Facebookra, ahol jól látható, hogy súlyosan bántalmaznak egy fiút. A felvétel a rendőrséghez is eljutott, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást – írja az Index.

A felvételen az látszik, hogy az egyik tinédzser sorozatosan rúgja és üti az egyik szobatársát. A videót egy harmadik fiú készítette, aki többször is röhögve kommentálja az eseményeket.

A verés egyszerűen azért kezdődik, mert Karcsinak (így hívják a videóban) nem tetszik, hogy társa a szoba közepén áll. Nekiesik a fiúnak, megalázó módon beszél vele, folyamatos üti és rúgja őt, miközben az áldozat folyamatosan könyörög, hogy hagyja abba. A felvétel egy erőteljes orron rúgással végződik, feltételezhetően akkor jelent meg valaki a szobánál.

A rendőrség az Index kérdésére azt válaszolta, hogy

a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást.

Később a Police.hu-ra tettek ki egy közleményt, amiben azt írták, hogy a nyomozók a sértettet és a gyermekotthonban további tanúkat hallgattak meg.

A beszerzett bizonyítékok alapján a két feltételezett fiatalkorú elkövető egyikét gyanúsítottként hallgatják ki, míg társával szemben körözést rendeltek el.

− közölte a rendőrség.

A verekedő fiút a rendőrség még keresi, aki vélhetően időközben megszökött a gyermekotthonból.

A 24.hu információi szerint a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság munkatársai jelenleg is a Zita Speciális Gyermekotthonban próbálják kideríteni, mi történt.

Forrás: Index, 24.hu, Blikk

Címlapkép (illusztráció): Pixabay CCo

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ez kamu videó. A bántalmazás nem itt kezdődik. Én fiatal koromban kaptam egy közepes pofont. Egyetlen egy bazi pofont, ráadásul úgy, hogy nem szolgáltam rá.

Beszakadt a dobhártyám, két hónapig nem hallottam a bal fülemre.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ja, ha a cigány kandúr igazán üt, a kis dagiból nem marad semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.