A szeptemberi kézbesítés után októberben használták fel a legtöbb utalványt.

Már 18 milliárd forint értékben váltottak be rezsiutalványt a nyugdíjasok, ez a tavaly december 20-áig kézbesített 7,5 millió utalvány csaknem 80 százaléka –

közölte a Magyar Posta Zrt. szombaton.

Összesen 18 milliárd forint értékben váltottak be rezsiutalványt a nyugdíjasok

A közlemény szerint a postai beváltási statisztikák azt mutatják, hogy minden hónapban 4. és 11. között váltják be a legtöbb utalványt, hiszen a csekkek befizetési határideje általában erre az időszakra esik. A szeptemberi kézbesítés után októberben használták fel a legtöbb utalványt csekkbefizetéseknél a nyugdíjasok a postákon, az összes rezsiutalvány egyharmadát. A még fel nem használt rezsiutalványok beváltása március végéig lehetséges – írták.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@cikicakk55: Lehet hogy az adófizetőknek a rezsiutalvány, a papír nyomdai és postai költségével együtt kétszer annyiba, azaz: 2 x 9 = 18 ezer forintba kerül, ahelyett hogy a nyugdíjszámlára tették volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:25; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén. Nagy kár, hogy anyád nem a WC-re ült amikor megszülettél, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te rohadt szarházi faszszopó fideszes gerinctelen patkány! Mert csak a fidesz, csak a nemzet, csak a pusztítás és jönnek a fehérvári huszárok a haza fényre derül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.