Egy felmérés szerint, a magyarok többsége bizakodó 2020-at tekintve – mondta a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója szombat reggel, az M1 aktuális csatornán. Nagy Dániel közölte: a nemrégiben ezer ember megkérdezésével készült felmérésből kiderült, a magyarok 54 százaléka szerint, jól fog alakulni ez az év, 57 százalékuk úgy véli, javulni fog az ország gazdasági helyzete 2020-ban. Ez azt mutatja, hogy az utóbbi évek jó gazdasági eredményeinek folytatásában bíznak az emberek – jelezte. Hozzátette: a gazdasági szakemberek nem látják ennyire pozitívan ezt az évet. Nem véletlen, hogy a miniszterelnök a csütörtöki sajtótájékoztatóján gazdaságvédelmi akciótervről is beszélt.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Már 74-en fagytak halálra az országban. Mert Magyarország ebben is jobban teljesít! Ez az akcióterv meg olyan Rákosis áthallású. Szerintem. Olyan tervgazdaságos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Málna: Jogos a hozzáállás, hiszen itt (is) szólásszabadság van! Meg egyenlőség, testvériség. :)))
tudode
Na ne!
.
A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA, hogy ezt a bandát, akikre nem lehet felnézni csak bársony hokedliről, sikerül túlélni!
.
Két példa, hogy rongy'ŐK:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
((((Válámi ván, csak nem az igázi (Rajkin) csak közjogilag érvénytelenül rablógarázdálkodást folytatva!!!)))
.
Vicces, divatból gyütt, mentek:
.
----- Amikor a triumvirátus összefut az utcán (Fidesz parody video)
.
www.youtube.com/watch?v=6D6qPRSKyZk
.
Hát egyik sem Roger Moore!!!
SystemError
Akkor nagyon szarok a valódi számok, ha az "ön szerint" minden tudományos alapot nélkülöző véleményeket lobogtatják számok helyett...
creativehun
Csak olvasom ezeket a kommenteket és közben nehéz eldöntenem,hogy sírjak vagy nevessek az ilyen Málna loginnal bejelentkező egyén butaságán. Szánalmas...komolyan mondom szánalmas. Tipikusan az az eset amikor könnyebben ad pénzt egy Etióp árvaháznak..mint a szomszéd utcában magát meghúzó hajléktalannak..mert ugye..oda a messze távolba könnyű jótékonykodni.,.azzal nem kell azonosulni. Mennyi de mennyi ilyen emberi hulladék van...aki aztán ráadásul magát valamiféle felsőbbrendű lénynek képzeli...és ezt tudathasadásos állapotában. még el is hiszi. Mert az amire Ő azt mondja,hogy nem történhet meg..az ugye nem is történik meg. Szerinte az nem életszerű,hogy jól szituált utcán összeeső embereken nem segítenek az érzéketlenné vált magyar emberek...Hát csillagocskám...talán dugd ki az orrod a nagy büdös életbe aztán szagolj bele jó mélyen a posvány erjedő rothadás szagába..és megérzed..Megérzed...mivé lett ez az ország!
Málna
@creativehun: Soha nem segítenék a "messze távolba", viszont segítenék a hajléktalannak, ha ő is akarna magán segíteni. Ez utóbbit teljesen egyértelműen leírtam - legalábbis eddig azt hittem. Vajon miért nem értetted meg, ha olvastad?
És ha én vagyok a témád, miért nem nekem írsz?
kokopelli
@creativehun: ...akkor azt is tudod,hogy az "olyanok" ugranak rögtön! Azért nem érdemes elmélyedni!
A Zorbán külföldi nagyvonalúsága ugyan az! "Adok lóvét,mert az jól néz ki,és mert a belpolitikámat úgy-
sem ismerik",ill. akarják ismerni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.