Hollik István vagy előreszaladt, vagy tud valamit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Málna: ...de az,hogy a fölzárkóztatós fideszes farkas flóri hova tette a milliárdokat, az nem bántja...,csodákoznák is erösen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Tyerekek ez má olyan mint az ágybavizelés.
csak úgy....
@Málna: ...de az,hogy a fölzárkóztatós fideszes farkas flóri hova tette a milliárdokat, az nem bántja...,csodákoznák is erösen!
1magyar
A kártérítést iskolaépítésre kellene fordítani és lenne 2 iskola, mindenki eldönthetné hová íratja a gyerekét.Ha kiosztják nekik az biztos kocsmára, drogra,italra megy el nem a gyerekre.
Málna
@csak úgy...: Akkor csodálkozzál erősen...Te miért beszélsz mindig másról?
csak úgy....
@Málna: az más,ha az neked más! flóri a ti kutyátok kölyke,értem...
Csizmás Kond
Míg a szegregáció a mai megítélésben egyeseknek jövedelmet jelent úgy a másikra kényszert valamire. Miért nem fizetnek azoknak a nemcigány gyerekeknek is akit a cigányok szegregáltak fenyegetéssel, meglopással, megveréssel, azokról miért hallgat mindenki ?
Ha emberjogról beszélünk akkor azt egyformán kell tenni sőt a benemilleszkedést is jogi formában kell értelmezni úgy hogy az a másikat védje nem a nemakarót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.