A szavak régi értelmezése szerint azt, hogy a kérdéses dolog minden egyes elemében romlott. A Magyar Nemzet tudósítása szerint Palkovics László innovációs miniszter az Educatio oktatási szakkiállítás megnyitóján azt mondta, hogy Lényegesen javult a magyar egyetemek hazai és nemzetközi presztízse, a világ legjobb ezer egyeteme közé 2019-ben öt magyar felsőoktatási intézmény is bekerült.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ehhez képest a sánta kutya effektus smafú! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ennek a szerencsétlen Palkovicsnak tényleg nincs szerencséje

mindig akad valaki, aki jobban hisz a saját szemének, mint az általa terjesztett igének

A minap ez a derék paraszt-suttyó, akit az innovációs miniszterként szokás emlegetni, az Educatio nevű oktatási szakkiállításon mondott. beszédet. Ennek során ki tudta jelenteni, hogy „Lényegesen javult a magyar egyetemek hazai és nemzetközi presztízse, a világ legjobb ezer egyeteme közé 2019-ben öt magyar felsőoktatási intézmény is bekerült.”!
Nos mint tudjuk számos egyetemi rangsor található, ráadásul különféle elvek szerint és módszereke szerint készülnek (itt jegyzem meg igencsak karakteres eltérések vannak a két hazai gazdagokat elemző anyagban!!!).
Nos a dolog úgy áll, hogy tényleg lenyűgöző siker ez a vezetése alatt álló minisztériumtól: sikerült találniuk egyet, amiben öt magyar egyetem is befért az 1000-be. Ara már nem futotta, hogy „Shanghai Academic Ranking of World Universities” áttanulmányozzák. Amit az orulunkvincent.blog jótündére megtett. S láss csodát ezek az egyetemek már évek óta szerepelnek ezen a listán. Tehát szó sincs friss bekerülésről. Ráadásul egyértelműen évről évre gyérebben szerepelnek, ami nem igazán combos fejlődésre utal! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.