A kormány semmilyen forrást nem vesz Budapesttől, ezt legfeljebb Brüsszel teszi meg – állítja az innovációs minisztérium.

Magyarázkodik a kormány a fővárostól elvont fejlesztési forrásokról

Közleményük szerint: "A kormány semmiféle döntést nem hozott a következő uniós pénzügyi ciklus forrásainak felhasználásáról, leginkább azért, mert a 2021-2027-es közös költségvetésről még nincs megállapodás, az Európai Bizottság és a tagállamok álláspontjai távoliak. Budapest ahogy eddig, a jövőben is a brüsszeli bürokraták által meghatározott keretek között, az általuk megszabott feltételek mentén juthat támogatásokhoz.

A Magyarországnak járó forrásokat éppen Brüsszel akarja elvenni a kohéziós alap tervezett, igazságtalan csökkentésével. A magyar álláspont szerint elfogadhatatlan, hogy a gazdagabb tagállamok a közép-európai országok rovására kapjanak többet a közös költségvetésből."

Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Forrás: OS

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
A fityiszeseknek nem tetszik,ha a nagy "lóvét" befizető országok,nehezményezik az Orbánék parttalan
lopását,ill. az EU-s pénz csókosok közötti elosztását! Minden tolvaj felháborodik ha elkapják!..hát még egy
pártnak álcázott "mafia" keresztapja!! (;-))
Eladott Ország
Tényleg nincs már egyetlen olyan miniszter sem ebben a kormányban, akinek legalább nyomokban meg lehetne bízni a mondandójában, hiszen ha egyszer hazudott, akkor később is hazudni fog. Nem lehet hinni egyiknek sem. Ha véletlenül igazat mondanának már másnap repülnének a miniszterek és az összes többi kormányhivatalnok. A jól fizetett állásukért hazudnak, ahogy azt Orbán megkívánja. A mai világban két kattintással utána lehet nézni dolgoknak , ezek után nem is tudom kit néznek jobban hülyének ! A választóikat , vagy az újságírókat...mindkettőt.
csak úgy....
@Eladott Ország: föltalálták azt,hogy ha kánonba hazúdoznak az agyilag elesetteknek abból lesz a kánaán...,na nem mindenkinek ,csak nekik.
csak úgy....
@Daryl: fogadok,hogy veled tört be a @durbincs: a magyar sexpiacra...
Jozefina
Magyarázni a bizonyítványt??!! Hazugság hazugság hátán!!?
Lepényleső
...ahogy a tolvaj rabló,mikor elkapta őt egy rendfenntartó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.