Baloldali alternatívát kínáló együttműködési megállapodást kötött a Szanyi Tibor volt szocialista politikus alapította Igen mozgalom és a Székely Sándor független országgyűlési képviselő által vezetett Magyar Szolidaritás Mozgalom hétfőn Budapesten.

Szanyi Tibor megtalálta új, politikai otthonát

Szanyi Tibor az együttműködés aláírása alkalmából tartott sajtótájékoztatón kifejtette, a két mozgalmat alapvetően a kapitalizmuskritikus hozzáállás különbözteti meg a fősodorba tartozó pártoktól.

Hangsúlyozta, elsősorban azokat az erős baloldali szemléletű választókat akarják megszólítani, akik ma nem találnak megfelelő pártot maguknak. Tavaly szeptember elején alakult mozgalmát a belül vörös, kívül zöld görögdinnyéhez hasonlította. "Értékrendünkben abszolút vörösek vagyunk", a válaszokat pedig "a fenntarthatóság jegyében, a zöld kérdéskör mentén keressük" – fogalmazott. Hozzátette, a "vörös mozgalmak" mindig felléptek a társadalmi kizsákmányolás ellen, míg a zöld mozgalmak a Föld kifosztása ellen harcolnak.

Székely Sándor elmondta, az ellenzéki pártoknak a tavaly októberi önkormányzati választási siker után komoly esélyük nyílt a következő parlamenti választás megnyerésére, ezért itt az ideje, hogy elkezdjenek arról is beszélni, mi köti össze őket a Fidesz kritikáján kívül.

Kiemelte, olyan partnereket keresnek, akik a GDP-növekedés helyett a lakosság, mindenekelőtt a bérből és fizetésből élők életszínvonalának javítására koncentrálnak. Székely Sándor emellett megjegyezte, a mezőgazdaságban az önkéntes szövetkezeti termelés terjedését javasolják.

Szanyi Tibor kérdésekre válaszolva elmondta, nincs tudomása illegális, feketepénzekről az MSZP-n belül, ilyet korábban sem állított. Hangsúlyozta, a szocialista párt jelenlegi elnökét azért támadta, mert szerinte politikailag és erkölcsileg aggályos, nem átlátható módon nyújtott anyagi támogatásokat a pártvezetés azon tagjainak, akik támogatták őt elképzeléseiben. Az ezzel kapcsolatos ügyészségi feljelentésben "olyat feltételeznek, amit nem mondtam" – tette hozzá.

Forrás: MTI

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A új párt neve legyen új (New) Demokratikuss Koalíció: NDK , ez már úgyis egy bejáratott brand és kapsz mellé még egy láda whiskeyt is. De igazán akkor volna hiteles az új mozgalom, ha ilyen újbalos módra férfi-női társelnöke lenne, a női pedig a magyar baloldal másik ikonja, Szili Katalin lenne. Szanyinak elfogyott a félretett pénze és már a munka fenyegeti.
https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
Azzal, hogy a közpénzen tartott fideszes propagandamédiában jelentette be, gyakorlatilag tökönszúrta saját magát és a mozgalmát. Köztudott, hogy a lakájmédiából ki vannak tiltva az un. ellenzéki politikusok. Kivéve, ha a szereplésükkel aláássák az un. ellenzéket. Szanyi is azóta az igazság harcosa, mióta nem kap pénzt, ha kapna, akkor még mindig ő lenne a legnagyobb MSZP-s.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A új párt neve legyen új (New) Demokratikuss Koalíció: NDK , ez már úgyis egy bejáratott brand és kapsz mellé még egy láda whiskeyt is. De igazán akkor volna hiteles az új mozgalom, ha ilyen újbalos módra férfi-női társelnöke lenne, a női pedig a magyar baloldal másik ikonja, Szili Katalin lenne. Szanyinak elfogyott a félretett pénze és már a munka fenyegeti.
https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
Azzal, hogy a közpénzen tartott fideszes propagandamédiában jelentette be, gyakorlatilag tökönszúrta saját magát és a mozgalmát. Köztudott, hogy a lakájmédiából ki vannak tiltva az un. ellenzéki politikusok. Kivéve, ha a szereplésükkel aláássák az un. ellenzéket. Szanyi is azóta az igazság harcosa, mióta nem kap pénzt, ha kapna, akkor még mindig ő lenne a legnagyobb MSZP-s.
Shikari
Azt hiszem mindannyian tudjuk hol van Szanyi helye! :-)
tudode
Summa, szumárum!
.
Az elmúlt 30 évből példát vehetne mindenféle náció Bajnai Gordon válságkezelő miniszterelnöktől, aki
.
-- székfoglalóján közölte a T parlamenttel, és az akkor még nyilvános adásokon keresztül, hogy MILYEN PROGRAMJA volt,
.
-- aztán egy év múlva hasonlóan beszámolt a a szakértő stáb munkájáról, melyet még a duma franci őfőméltósága is elismeréssel nyugtázott
.
----- A kormány is elismerte Bajnaiék munkáját
.
https://index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/14/z...
.
El kellene 30 év után oda jutnia az országnak, hogy ne azt vegyék figyelembe, hogy van aki 10 év után hajlandó csak a tagország feladatkörébe tartozó APRÓ MUNKÁVAL foglalkozni, a közel 10 évig tartó VÁLASZTÁSI ÜZEMMÓD után úgy összekeverve az államot, hogy Nobel díjat érdemel aki ebben a katyvasz, dumával teli ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN kiismeri magát!
Nyírfa
Lemaradtam valamiről? Szanyi nyilatkozatai alapján ügyészségi eljárás indult a szocialisták ellen? És lesz ember, aki ezek után szavazni fog rá?
Székely hová tette az eszét? Bár nem volt hangsúlyos politikus, de legalább a múltra való tekintettel ügyelt volna a hitelességi minimumra.
Jozefina
Szanyi halálra van sértődve, mert az MSZP nem őt jelölte EU képviselőnek. A sértődés mindig rossz tanácsadó!!! Szanyi nem jó uton jár és csak magosztani akarja a baloldalt!!! Nem kéne!!! Vagy a háttérben megállapodott volna orbánnal???!!
human
!!! PROPELLER !!!
A prosti oldal mellett már illegális filmeket is reklámoznak itt a fórumon. Nem-e kellene tenni valamit ellene?
Minek a "jelentem a moderátornak" gomb, ha nincs moderálás?
human
@Eladott Ország: Idővel lesz itt a reklám, mint a hozzászólás :(
Béla333
Az a gond ezzel a nagy leleplezésekkel, mint amit most Szanyi csinál bosszúból az MSZP-s fekete pénzekről, hogy bár mindenki sejti/tudja/hallja, hogy ez így megy az MSZP háza táján, de Szanyi erről semmiféle bizonyítékot nem virított.
Most hogy elváltak az útjaik, most rögtön rájött, hogy ez nem helyes. De miért nem akkor jött elő ezzel, amikor még esetleg ő döntött a fekete pénzekről, mint az MSZP egyik vezetője?!
Hiteltelen!
csak úgy....
@human: ne háborogj! a kurva politikához pont passzolnak a sexhirdetések..
vitriol
ha szanyi úgy gondolja, hogy ő alkalmas lehet egy új párt létrehozására és annak vezetésére, akkor tegye meg, Ám nagyon rossz úton jár, ha rögtön egy ordas hazugsággal akar felülkerekedni volt pártján. Ha igaz, amit állít, akkor árulója a volt pártjának, ha nem igaz, akkor egyszerű szarkeverő.
Akármi a helyzet, szanyi eljárása mindenképpen hasonlít korábbi párttársa szilikati jellemtelen viselkedésére.
Pegero
Szanyi kamikaze stílusban kiszállt a buliból és tovább növelte a roncsderbi áldozatainak a számát! Nemrég még neki tapsoltatok, most meg temetitek! Fasza gyerekek vagytok, mondhatom!
Megjegyzem: A magyar ellenzék további gyenge pontja a gyenge káderállománya.
Ennek legföbb oka maga Gyurcsány Ferenc személye.
1. Gyurcsány Ferencnek nincs diplomája! Ez egy nagyon fontos tény!
(Sajnos a Fidesznek nem fontos, mert nem foglalkozik vele.)
2. még szakdolgozata sincs! „Elveszett!“
Jelentem, ha egy diploma elvész, ha nyomát sem találni, azt vagy soha meg nem írták, vagy plagizálták, s ezért eltüntették.
Ultima Ratio!: Gyurcsány Ferencnek nincs joga „okosokat“ mondani. Ameddig a szakdolgozatát meg nem találja, addig egy utolsó hazudozó senki, aki nem érdemli meg, hogy egyetlen szava is bárhol meghallgattassék. Ezt kérem KÖZHÌRRÈ tétetni!
Ha valaki valamit nem ért, érdeklődjön Szanyitól, akinek sokan itt is nyalták a seggét
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 22:28; Diploma és szakdolgozat:
1. 2. https://24.p3k.hu/app/uploads/2012/04/Gyurcsa...
Diploma nélkül, csak a fidesz bűnöző és politikai prostituált bandánál/szekta lehet dolgozni, lásd Kósa Lala és Rácz Zsófia helyettes államtitkár vagy pártállami eszközök, pártutasítás útján. Lehetséges eszközök még a besúgói ügynöki (spicli) illetve megbízható pártállami múlt.
Lepényleső
Azóta már kézhez is kapták a bán köszönő levelét,melyben taglalja tetteiknek reájuk néző kedvező létét,
s annak anyagi vonzataként a lé mennyiségét,igazolva hogy nincsen aki bőséges közpénzért nem adja lelkét?
Pegero
@Eladott Ország: https://hvg.hu/itthon/20120515_gyurcsany_fere...
A helyzet Gyurcsány diplomájával kapcsolatban a mai napig változatlan!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 20:53; Arról sajnos nem tehetek, hogy diszlexiás, diszgráfiás, és diszkalkuliás, halmozottan hátrányos fideszes birka vagy! Takarodjál az orbánjugendi/janicsárképző közszolgálati seggfejképző egyetemre!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
kereső
@Pegero: Ez nem igaz. Gyurcsánynak van diplomája- végzett, diplomázott közgazdász.Ja és az a szakdolgozata meg is van. Amiről Te regélsz, az a tanári diploma szakdolgozata- amely ugyan nincs meg ???( de jól értesült pécsi lap mégis szemlézett belőle anno!!!,), de a tanári diplomája bizonyithatóan megvan. Minek foglalkozzon ezzel a fidess, hiszen GYF egy bukott politikus, nem tényező a magyar belpolitikában. Igy aztán azt mond amit akar./.:)))))/. Érdekesebb, hogy az orbán kormányban diploma nélkül lehet helyettes államtitkárnak lenni. Ő mondhat okosakat??, Vagy az már igy nem okosság??, hanem butaság. Diploma nélkül. phü!
Pegero
@Eladott Ország: Hányszor figyelmeztesselek, hogy ne pofrázz, hanem KUKÁZZ...
http://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/proktkqTU...
...mert éhen fogsz dögleni!
Ha megtaláltad a napi betevőt...
https://kiskosarbolt.hu/image/cache/data/Manu...
...tömd ki a bélésed és kezdj el gyakorolni!
http://w3.csodacsiga.hu/krinya//majom.jpg...
Pegero
@kereső: Azt írod: "...GYF egy bukott politikus, nem tényező a magyar belpolitikában."
Sajnos ez így NEM IGAZ! Nincs kártékonyabb féreg a magyar politikai életben, mint Gyurcsány Ferenc, aki a mai napig is nap mint nap patkánykodik!
http://m.cdn.blog.hu/mu/muphrid/image/elephan...
kereső
@Pegero: Ti foglakoztok vele állandóan, akkor is ha éppen az adott témánál fel sem merült- sem a cikkben, sem a hozzászólásokban Gyurcsány neve- csakis Nálad. Észrevettem már más témáknál is. Becsipődött, vagy csak plátói szrelem?
Pegero
@kereső: Számomra óriási megtiszteltetés, hogy figyelemre méltatod a hozzászólásaimat és még észrevételed is van ezekkel kapcsolatban!
Minden elismerésem a Tiéd, ezért már érdemes volt megszületnem és regisztrálni magam a Propelleren! Kérlek továbbra is kísérd figyelemmel a kommentjeimet, hátha tudok valmi újat is mondani neked!
Hálásan köszönöm!
https://m.blog.hu/in/inspired/image/30-animal...
kereső
@Pegero: szivesen.Ami meg a kártékony férget illeti, nekem ugyanez a véleményem orbánról, rogánról, habonyról, boross péterről. Aspiránsok is akadnak szép számmal a jövőre nézve.- rétvári, novák katalin, hollik, varga judit,. A két hölgy azért, mert nőként nem a nők mellett állnak- hanem hiven képviselik a fidess=orbán vakkomondoros , fakanálos poltikáját, és nem lépnek fel vezető női politikusként a családon belüli erőszak, a nők -és gyermekek bántalmazása ellen.És külön kiemelem, hogy mindkét nő szivesen látogat nyugat európai szélsőjobbos klubokat. Te nem indokoltál- csak kijelentettél, én indokoltam is!
Pegero
@kereső: Még szerencse, hogy a választók zöme (direkt nem úgy említem, hogy 2/3) más véleményen van, mint Te és a hozzád hasonlók!!
Abban biztos vagyok, hogy az Orbán fóbiáddal és a kormányról alkotott véleményeddel nem vagy egyedül, csak a probléma az, hogy nem tudtok alternatívát, mert ahhoz kutyaütők vagytok! Egyébként amiket felsoroltál, nem sok köze van a valósághoz!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 19:24; Írod, "nem tudtok alternatívát". Nos íme mutatom a fidesz által elért "sikereket"?!, alternatívát:
Magyarország az EU második legszegényebb országa.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Magyarországon nőtt a kenyérkeresők száma:
https://uploads.disquscdn.com/images/332c40a6...
A vásárlóerő mértéke csak Bulgáriánál jobb!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
India után itt a legalacsonyabb a minimálnyugdíj.
1.fna&oh=a2d7c87feacd01ed766e0b041816ac3a&oe=5E9CD1AD
Magyarországon két dolog növekszik biztosan...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Erre vagy büszke, te fideszbirka?! Ez a ti alternatívátok, hülyegyerek?! Húzzál el a 3,14csába, az orbánjugendjeidhez és
legjobb lenne, ha kussolnál te barom!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:24; A minimálnyugdíj mértéke, India után itt a legalacsonyabb
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Több, mint kétszeresére nőtt a nyugdíjas szegénység 2010 óta
https://public.flourish.studio/visualisation/...
Ez a fidesz alterenatíva ?! Cinikus hólyag vagy!
kereső
@Pegero: Úgy vélem, én nem minősitgettelek Téged a téma kapcsán, igy aztán "megsértődtem"- mert úgy tűnik lehetetlen a normális párbeszéd a részetekről, mert semmibe veszitek a más véleményen levőket- és minősitgetitek Őket. Reméltem, hogy nem teszed- na ez a reményhal is meghalt.Nekem van alternativám- és egyezik sokakkal, csak nem figyeltél.
fahrenheit451
Senkit nem érdekel Szanyi Tibor, a lehetséges pártja meg főleg nem.
Én például mindig elfelejtem, de amikor előkerül, akkor emlékszem rá, de ahogy eltűnik, megint elfelejtem.
Így lesz ez Orbánnal is. Ahogy eltűnik végre, egyből elfelejtem.
A felejtés isten ajándéka.
Pegero
@Eladott Ország: Hülye gyerek!
Ne a fake news szar statisztikáiddal gyere mindig, mert azok már kurva unalmasak!
A megoldást mondjad, kire bíznád ezt az országot, mert arra én nem tudok alternatívát!
Pegero
@kereső: Látod, látod?!
Ez a trollkodók sorsa, hogy előbb-utóbb "megsértődnek" a hívők és még a remény is meghal. Azért megkérdezem: Mivel tudnálak kiengesztelni?!
Tudod mit?! Leszek én a kardhal és az élre török, te meg legyél a remény hal.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:54; Az ország vezetését a fideszen kívül bárkire bíznám. Szent István óta ilyen pusztítást még senki sem végzett az országban. Ezt számon kell kérni, nem lehet megúszni és vagyonelkobzással és börtönbüntetéssel kell honorálni! A Civitas Intézet megbízásából a Transparency International Magyarország elkészítette a magyarországi korrupció 2010 és 2018 közötti történetét feldolgozó Fekete könyvet. A kötetben külön fejezetekben foglalkozunk Magyarország antikorrupciós teljesítményével, a hazai korrupció minősített eseteivel, valamint az európai uniós források felhasználása és a közbeszerzések területén meglévő korrupciós kockázatokkal. A Fekete könyv ezen kívül 106 korrupciós ügy leírását is tartalmazza, ez a tekintélyes szám azonban még mindig csak a jéghegy csúcsát jelenti.
https://transparency.hu/hirek/elkeszult-korru...
Fekete lista: https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82...
kereső
@Pegero: Látod-látod, már megint megsértesz. Én ,mint trollkodó- na, menj oda ahova gondolom a továbbiakban. Beszélgess a linkjeiddel.
Pegero
@kereső: :((((
Látom, engesztelhetetlen vagy! Légy vidám, mint én!
https://www.google.hu/imgres?imgurl=https%3A%...
Pegero
@Eladott Ország: Elkészült a korrupció Fekete könyve? Mikor?
2018. 03. 09. tették közzé! Tudod milyen évet írunk? Megmondom neked: 2020!
Ne röhögtessél már!
https://i.pinimg.com/originals/cf/d6/79/cfd67...
Majd 2022-ben listázunk, csak meg ne lepődj!
Azért egy titkodat árulj el nekem!
Mit szedsz ész ellen?!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:13; Magyarország 100-ból 46-pontot szerzett tavaly, ez az előző évhez képest egy pont javulás, így az ország a 27.-ről a 26. helyre jött fel, megelőzve Görögországot, azonban ez közel sem igazán nagy siker, hiszen a görögök három pontot rontottak a 2017-es eredményhez képest, így Magyarország Romániával, Görögországgal és Bulgáriával még mindig az Európai Uniói legkorruptabb országai közé tartozik.
https://24.hu/kozelet/2019/01/29/transparency...
A fagyi az ízéért nyaljuk, a segget a hatalomért!
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Egyéni fogyasztás, (AIC) az EU átlag %-ban (PPS, 2018)
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Pegero
@Eladott Ország: A 24.hu-val csak egy bajom van!
Online sajtóval nem tudom kitörölni a seggem! :(
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 19:38; Nekem meg az a bajom, hogy Magyarországon többek között nincs sajtószabadság és az összes többi, és az, hogy az ilyen szarházi fideszes seggfejek ráadásul a pofájukat is járatják. "Folytatni kell a 7-es cikk szerinti európai uniós eljárást Magyarországgal szemben a januárban kezdődő horvát, s ha kell, a második félévben soros német uniós elnökség ideje alatt is, ugyanis újabb, egyebek mellett az igazságszolgáltatás szabadságát érintő magyar jogszabályok szülnek aggodalmat - jelentette ki Didier Reynders igazságügyi EU-biztos hétfőn Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) ülésén."
Pegero
@Eladott Ország: Együgyü Ember!
Ha nem lenne sajtószabadság, tudod mikor firkálhatnál itt ilyen baromságokat?!
Ami pedig a belga malacképű Didier Reynders "jogtudóst" illeti, ő már csak tudja milyen jogállamban élünk mi itt!
https://pbs.twimg.com/profile_images/12074182...
De lehet hogy Soros György ül a súgólyukban és ő látja el "jótanácsokkal"!
https://168ora.hu/data/cikkek/5/51/cikk-5169/...
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 17:29; Még kicsit finomítani kell a sajtószabadságon és elérkeztünk Észak-Koreába. Tudod te fideszes faszszopó, seggfej, az egész világ hazudik... már megint a 7. cikkely
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Pegero
@Eladott Ország: Valóban!
Nem ártana egy kicsit módosítani a jelenlegi sajtószabadságon és akkor nem itt ugatnál, mert le lennél tiltva te nem fideszes, de amúgy faszszopó seggfej!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 21:49; Áruld már el, hogy a 7-es cikkely tárgyalása és a fidesz kizárása az EPP-ből miért van folyamatban?! Megmondom, mert olyan hülye pofátlan, seggfej, barmokkal van tele a fidesz, mint te vagy!
Mi sohasem hazdunk! https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0...
Eladott Ország
@Pegero: https://olkt.hu/wp-content/uploads/2019/11/79...
Mégiscsak igaza volt Kövér Lászlónak, amikor azt mondta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Erre legjobb példa ő maga. Kövér egy civilizált országban nem léphetné át az elmeosztály küszöbét. Bármelyik szakember megmondja, hogy Kövér egy pszichopata szociopata, aki közveszélyes orvosi eset, pszichológiai alkalmassági vizsgán megbukna, egy daru kezelésére is alkalmatlan lenne. Ez az elmebeteg rászabadult az Országgyűlésre, katonaságot alapított a törvény házába, bünteti az ellenzéki megnyilvánulásokat. Ha van gennyes seb ennek az országnak a testén, azt Kövér Lászlónak hívják. Kövér pszichológiai állapotát pontosan mutatja, hogy az MSZMP KB egyik intézetéből érkezve kommunistázik. Normális embernek lennének morális gátlásai, hogy ezzel a múlttal a háta mögött ne kommunistázzon.
Pegero
@Eladott Ország: Örülök, hogy ilyen jó hangulatban vagy! :)
Sőt! Laca is örül neked!
https://i.pinimg.com/originals/40/76/84/40768...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok