Az Európai Néppártnak (EPP) meg kell erősítenie jobbközép elköteleződését – mondta Novák Katalin, a Fidesz alelnöke a közmédiának hétfőn Berlinben, ahol vezető német politikusokkal tárgyalt.

 Novák Katalin: A Fideszt nem lehet csak úgy kitenni a Néppártból
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pártja EPP-tagságának ügyével kapcsolatban hangsúlyozta:

"sokan próbálják azt a benyomást kelteni, hogy a Fideszt csak úgy ki lehet tenni" az EPP-ből, és a párt tétlenül várja, hogy döntsenek róla, de "szó sincs erről".

A Fidesz aktívan keresi azt az együttműködési formát, amely "a lehető legjobb a magyar és az európai embereknek".

"Amikor családról, nemzetről, biztonságról van szó, azokhoz az értékekhez fogunk ragaszkodni, amelyekhez kezdettől fogva ragaszkodunk"

- emelte ki Novák Katalin.

"Mi az európai kultúrák gazdagságát szeretnénk megőrizni és gyarapítani, és nem szeretnénk, hogyha Európa húsz, harminc, negyven vagy száz év múlva egyáltalán nem emlékeztetne önmagára" – mondta.

Ezért a Fidesz a jövőben is azt a pártcsaládot választja, támogatja és érzi magáénak, amely "ezen értékek mellett lándzsát tör"

- közölte Novák Katalin.

Mindebben "nagyon számítunk német szövetségeseinkre, hiszen Németországban is szükség van egy józan hangra és egy jobbközép politikai erőtérre", amelyben nemcsak beszélnek, hanem tesznek is a hazáért, a családért, a biztonságért – mondta.

"Reméljük, hogy az EPP alkalmas lesz a klasszikus jobbközép és keresztény értékek védelmére és képviseletére a jövőben, mi azért fogunk dolgozni, hogy ez így legyen"

- mondta Novák Katalin.

Kiemelte: "bízzunk benne, hogy (az EPP) nem tolódik tovább balra", nem köt újabb kompromisszumokat és szövetségeket a baloldallal, hanem a jobboldalon keres szövetségeseket, és mindenekelőtt megerősíti jobbközép elköteleződését.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem arrogáns libuska nem egyszerűen ki kellene tenni benneteket, hanem látványosan kirúgni, mert nem vagytok odavalók! Ti szaros ócska komcsi paraszt-bunkók vagytok , semmi keresnivalótok egy konzervatív, európai, polgári társaságban! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
A kullancsoktól mindenki igyekszik megszabadulni.
RonaGyuri
nem arrogáns libuska nem egyszerűen ki kellene tenni benneteket, hanem látványosan kirúgni, mert nem vagytok odavalók! Ti szaros ócska komcsi paraszt-bunkók vagytok , semmi keresnivalótok egy konzervatív, európai, polgári társaságban! =))
silber13
Dehogynem lehet Katalin, dehogynem!
justhpeter
Katika ! Maradjunk a tényeknél !
A fideSSt gyakorlatilag már kivágták mint macskát szarni, már csak a köldökzsinórjába kapaszkodik, amit a primitív és végtelenül ostoba gyülekezet iránti kegyelemből nem vágta el baltával a Néppárt. Ám meglátásom szerint ez a döglődő bagázs nem kívánt élni ezzel a kegyelemmel, sőt a nemzeti-keresztény kultúrától idegen arroganciával azokra támadt, akik eddig a szellemi- és emberi fogyatékosságukra tekintettel méltányosságot kívántak gyakorolni velük szemben.
Ha szabad javasolnom a néppártnak, legyen az a döntés, hogy pusztuljon a férgese.
Eladott Ország
Alig három év alatt sikerült Novák Katalinnak eljutni a mélységekbe: kövéri, kovácsi, kósai, némethi szintre. Azért akárhogyan nézem, ez bravúros teljesítmény az államtitkártól. Igaz, remek tanítómesterei vannak, a fő professzor úr pedig már régen beleverte az asszonyság fejébe: mindegy mit mondasz, csak dicsekedj, hazudhatsz is. Egy a lényeg, ne hagyd békén, ne hagyd tudatlanságban a magyar embereket. És ezt Novák nemzethy főszülésznő be is tartja, hiszen ezért szegődött el a Fidesz, a KDNP meg az Orbán-Semjén páros hivatalába. Szépen felépített egy hazugságvárat, nélkülözve minden valós tényt. Jól fizetett katonanője ő a NER-nek. Azért ilyen karrier nem jut mindenkinek, csak aki akarja. Mindenáron, és cserébe a szaros hatalomért. Utóbbi természetes Orbán közelében: kifacsart aggyal, gondolkodással szolgálni a diktátort. Csak tudják, Orbán nem lesz örökös Vezér, így Novák sem lesz örökös áruló. Milyen szép is lesz, amikor már a hazugság, a svindli odáig fajul a jobb sorsra érdemes nő fejében, hogy: kérem szépen, parancsra tettem, igaz, jól megfizettek, hogy valótlanságokkal csapjam be az olyan nagyon nem igazán számító embereket. Parancsra tettem mindent, hogy ne csak itthon, hanem az egész földkerekségen csodáljanak. Egy percig sem kell csodálkozni, hogy ez a nő is csak egy Orbán-papagáj, méghozzá a legrosszabbik fajtából. Mert az úgy van, hogy nem lehet egyszerre gondos, szerető anya az, akinek az agyát gyűlölet, hazugság, a kirekesztés salakja borítja el. Az ilyen emberek igen csak sok munkát adnának egy pszichiáternek. Hosszú távon.
Eladott Ország
Ha a magyar nemzet egésze a ló, akkor a NER melyik része a lónak? Hogy finoman fejezzem ki magam, a nemzőszerve.
Hofi erre azt mondta, hogy a "lófilé". Néhai Popper Péter mondta egy műsorában, olyan, hogy csoportos bölcsesség nem létezik, mindig a legbutább, legostobább szabja meg a csoport értelmi színvonalát. Nincs olyan, hogy majd a gyengébbet a csoport fölemeli magához, hanem a jobbak süllyednek le a gyengébbek szintjére. Novák nertársnő, ha valaha is volt esze, mostanra lesüllyedt, valószínűleg bolond Kásler, vagy Rezsiszilus szintjére. Nem véletlenül mondják, hogy a lánc erősségét a leggyengébb láncszem határozza meg.
staro2
Ahogy azt katika elképzeli.
Bizony, ki lehet rúgni a fideszt,csak úgy, akár páros lábbal is.
Az, hogy ők közben eltáncolják a hattyú halálát, az senkit nem érdekel.
Jozefina
Persze ragaszkodik a néppárthoz, mert senki nincs, aki befogadná!!! Így minden ostoba hazugságra képesek!!! Kérdés, hogy a néppárt mennyire szennyezhető!!!??
Hari
Szokásos fidesz retorika, legjobb védekezés a támadás, valamint annak beállítása, hogy minden az ő elképzelése szerint történik. Szánalmas.
kissé felnőttem
Persze nem mert az a maradoknak nagy presztizsvesztés lenne ezért marad a kilép a viktor megy oda ahol azt csinálhat amit akar.
advocat
És milyen jól tartja magát. 50-nek néz ki!
RonaGyuri
@advocat: hét sokkal inkább szép, mint okos! =))
Madácsi Pali
Persze, hogy nem "csak úgy" teszik ki. Oka van! Nagyon súlyos, de ezt minden magyar tudja, aki nem hithű fideSS szektás.
Jozefina
Ők is úgy gondolják, hogy jobb ha kilépnek, minthogy kirúgnák őket!!!
Zsák a foltját az EU-n belül is megtalálja:
https://444.hu/2020/01/08/a-fidesz-atuleset-k...
ittott
@advocat: hátha még megmosná a haját...
Nessy
Már Novák "Megmondó" Katalin is elkapta a "hol az a macska" vírust? Ő is az Unió szaktanácsadójának képzeli magát?
namihami
Na Fidesz---most meglátjuk, hogy elválik-e a [email protected] a májtól. A Néppártnak erkölcse van-e vagy szimplán érdeke?
Hogy mindez egyszerűen vagy bonyolultan? Kit érdekel?
Clavigo
Vazzzzzze,,,,egy ilyen pinához,,,,sokat kellene inni,,,( valakinek ),,hogy gerincre vágja... Lehet,,elcsitulna.
justhpeter
@Eladott Ország: Talált, süllyedt !
Béla333
"A Fideszt nem lehet csak úgy kitenni a Néppártból "

Majd meglátja február elején...

Katinka mögötti plakát teljes szövege: "Első az Orbán család"
Borsodi
Elég baj,hogy nem lehet megszabadulni tőlük.Olyanok mint egy élősködő parazita
simmering73
A rákos daganatot is kivágják, hogy a gazdatest túlélje az agresszív támadást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. February 26., 17:59
Németh Krisztián Dunaszerdahelyre igazolt
Szórakozás - 2020. February 26., 17:33
Gáspár Laci Terminátorrá gyúrta ki magát – fotó
Itthon - 2020. February 26., 08:11
Elképesztő álhír terjed Pogány Juditról