Hétfőn a székesfehérvári városháza dísztermében másodszor is bemutatták a Hóman Bálint és Népbírósági pere című könyvet. A beszélgetésen részt vett Cser-Palkovics András, a város kormánypárti polgármestere, Varga István ügyvéd, korábbi fideszes parlamenti képviselő, a Kesma kuratóriumának váratlanul lemondott elnöke, valamint L. Simon László, a térség országgyűlési képviselője is.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Újra szól a sámán-dob

Valami lehetett a levegőben mert a hét első napján a fityesznyikek nagyon vonyítottak

A mi drága szép és okos Novák Katinkák helyre rakta az eltévelygő Európát különös tekintettel a tolódó EPP-re, akiknek még annyi rálátása sincs a világra, na meg a pártjaik választóira, hogy tudnák mindenki egy pofátlan arrogáns retardált dagadt törpe alattvalója szeretne lenni!
Aztán itt van a derék Pótgornyi NER-társ is, aki érdekes műsort adott a szegény drága jó nagyapját siratva, akit ő nem láthatott, kis hibája a dolognak, hogy épp egy olyan alkalomból könnyezett, ahol a hasonszőrűek tevékenysége eredményeként komplett családok eltűntetésére emlékeztek.
Nos a mi derék pártkatonánk a sámán dobos L. Simon sem volt rest és – még akkor is ha elsőre is minimum véleményes – egy utánnyomás alkalmával öntötte magából a gátlástalan marhaságait. Most éppen Hóman-t éltette! Ha igazán stílusosak akartak volna lenni a hazai emlékezeti főmuftit, az egykori ME-t, is aktivizálták volna!
Igen a gond rendszer szintű! Így is és úgy is, sőt amúgy is! =))
Sziszifusz
Alvó ügynökök, belső ellenség víziója jelen volt a korább diktatúrákban is, ahol ürgebőrbe varrt ügynökök törtek, a Magyar haza, belső rendjének megzavarására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.