... aztán majd abban is egyetértenek nyilván, hogy külön vegyék igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. Vagy, a közlekedési eszközöket. Külön boltba járjanak…hogy ne zavarjanak... Oktatási szegregáció. Most nagyon megosztó téma lett. Mindenféle indokot olvasok megint, leginkább azt, hogy a „másik oldalt” is nézni kellene…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: A like véletlen volt ,,román bunkó... Sorry.,,mielőtt magad alá rottyantasz,,örömödben,oláh. Téged sem szegregáltak,,,mikor @nyád kisz@rt magából... Pedig kellett volna...
Nessy
@Shikari: Halk kérdés! Ez vonatkozna az echte magyar bunkókra; új gazdag nagyképű, de unintelligens emberekre; unatkozó, gerontofób fiatalokra is?
Nyírfa
A Gyurcsány-kormány oktatáspolitikusai vetették fel a gondolatot, hogy azokkal a cigány családokkal, akik nem tudnak kielégítő körülményeket biztosítani a gyermekeiknek, üljenek le egy sorsfordító megbeszélésre. A javaslata az volt, hogy hozzanak létre bentlakásos iskolát, amelyben nem csak minőségi oktatást kapnának a nebulók, hanem olyan környezetet, amely motivációt jelentene a további életük alakítására.
Hogy a szándék kivitelezése min bukott el, már nem emlékszem, én jó ötletnek tartottam, különösen, hogy közben a család is megkapta volna a fejlődéshez szükséges segítséget.
Befektetés, hozzáértés és akarat nélkül semmi nem történik, bármiről is legyen szó.

Gyurcsánynak számos jó elképzelése volt, hozzá megfelelő szakembergárda is társult - korán lett miniszterelnök, és pont akkor, amikor végig söpört a gazdasági válság.
Nyírfa
@Nessy: Ők magukat közösítik ki az értelmesek közül.
Nessy
@Shikari: Ezért kérdeztem, mert sajnos sokan vannak, akik nem "tartják be a normákat" de őket nem éri, nem érheti retorzió!
Sőt, sok esetben a törvényt be nem tartókat sem, ha megfelelő háttérrel, kapcsolatokkal rendelkezik!
Szépen hangzik, hogy a törvényeket, normákat mindenkinek be kell tartani! Kivéve a felsoroltak: és itt következik egy nagyon hosszú lista!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.