Weber szerint az ő értékeik világosak, és tiszteletben kell tartani azokat

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Nagyon jól tudod, hogí Webenek nem a magyarokkal van baja, hanem a fidesz nevű csürhével de leginkább elmebeteg, hájas vezetőjükkel.
namihami
Egy másik helyen már leírtam, hogy most válik el a sz@r a májtól.
Már annyi irgum-burgumot hallhattunk, de eddig a voksok fontosabbak voltak a példamutatásnál. Most villants Néppárt vagy gittegylet...
Clavigo
Xar ügy...Kegyes Urunk hiába szart az EU. küszöbre,,,,hugyozott a plafonra,,,ahogy szokta,,-megszerette,,,,, Nem kértek belőle,,,
Clavigo
@Shikari: Áruld már el,,,mijafaszt lehet tisztelni a Telefingott Búvárruhán,,Felsőcsutkáról ? Te mit tisztelsz a Dzsuker Morén,,,,te szarosnyelvű ,oláh,lápi móc ? Hogy befogadtunk,és eltartunk , te tölécsérseggű ?
Nessy
Mikor tanulja már meg pártunk és kormányunk, hogy a tiszteletet ki kell vívni, ki kell érdemelni? Az, hogy itthon a hívei, ki pénzért, ki jó állásért, ki esetleg mert kötelező számára, "tiszteli", az csak érdek, nem tisztelet.
silber13
@Shikari: Nagyon jól tudod, hogí Webenek nem a magyarokkal van baja, hanem a fidesz nevű csürhével de leginkább elmebeteg, hájas vezetőjükkel.
Aki Én
@Shikari: a magyarokat tiszteli, csak a gazdádat rühelli a fél világgal együtt. A néppártnak nem orbán a forgatókönyvírója, mi az a beteg gondolat, hogy hozzá kell igazodni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.