A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a "privát szórakozásai" mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.

Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget

- mondta Zsigmond Barna Pál.

Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő emberrel, ózdi lakossal beszélgetnie – tette hozzá a kormánypárti képviselő, aki azt kérdezte:

polgármester úrnak talán megalázó a nép közé vegyülni"?

Arra is választ vár, hogy Janiczak Dávid mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra. Úgy hallani ugyanis – jegyezte meg Zsigmond Barna Pál –, hogy

nemcsak fürdőzget, hanem ingyen bowlingozgat is a Jobbik vezetésével az önkormányzati bowlingpályán

Forrás: MTI

Címlapkép:  MTI/Komka Péter

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Sajnos, ugyanúgy cselekedett, ahogy a fidesznél szokás, azzal a nagyon nagy különbséggel, hogy ez utóbbi napi szinten és nagyban műveli.
Ezzel a meggondolatlansággal magára és az ellenzékre húzza Európa legkorruptabb pártját, és ez olyan hiba, amit csírájában el kell fojtani.
Elvi , erkölcsi kifogásom is van, amit megvetek az orbáni gyakorlatban, azt nem fogom elnézni másnak sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem mindennap fordul velem elő (sőt), hogy igazat adjak a Fidesznek. Távol álljon tőlem, hogy ez elharapózzon nálam, de ebben az esetben azért valamit megpedzett. (lásd A tanú)
Ez a hülye polgármester még egy ilyen alapfilmből se tanul? És polgi lehet? Ez is szomorú...
Mondjuk, nem az Adrián és nem az EU és az Audi finanszírozásában. Így azért a zembereknek olcsóbb volt.
Nyírfa
Sajnos, ugyanúgy cselekedett, ahogy a fidesznél szokás, azzal a nagyon nagy különbséggel, hogy ez utóbbi napi szinten és nagyban műveli.
Ezzel a meggondolatlansággal magára és az ellenzékre húzza Európa legkorruptabb pártját, és ez olyan hiba, amit csírájában el kell fojtani.
Elvi , erkölcsi kifogásom is van, amit megvetek az orbáni gyakorlatban, azt nem fogom elnézni másnak sem.
Andras56
Egy ilyen magaslabdát, nem fog kihagyni a fidesz, és a helyükben én sem hagynám ki! A pártjának, még időben kéne helyre tenni a polgármestert, mert ezzel az urizálással, mindenkit elrémisztenek maguktól! Vagy ha szerintük ez igy jól van, akkor menyivel jobbak, mint a fidesz?
advocat
Janiczak Dávid a maj Bástya elvtárs!
Eriksson
Úgy rémlik, hogy ilyesmi Orosházán is előfordult csak ott nem jobbikos polgármesterrel.

Egyebekben meg hogy strandoljon szegény polgi, ha ott van körülötte az a rengeteg nép. Rögtön egy közgyűlés alakulna ki.
human
@Andras56: Teljesen egyetértek. A fideszes szavazókkal szemben nálunk lehet és kell is kritizálni a politikusainkat. Érezniük kell, hogy hol az etikusság, a jó erkölcs határa. Ha maguktól nem jönnek rá, akkor a média majd figyelmezteti őket.
human
@Eriksson: Én megértem azt a magyarázatot, hogy állandóan a nyakán lógtak a polgárok és ez zavarta őket. Egy idő után ez még akkor is kellemetlen, ha csak gratulálnak medencébe belépve, medencéből kilépve, főleg ha panaszkodnak esetleg beszólnak.
Viszont nem hiszem, hogy ez volt a korrekt módja, hogy megoldja a nyugalmat magának. Ezt a terhet tudnia kell kezelni. Minimum, hogy a félreértések elkerülése végett másik városban bérli ki egy órára a fürdőt. Még az a 20 ezer akár reális is lehet egy órára, de akkor is tudhatta volna, hogy ezzel címlapra kerül. Ez hatalmas hiba.
Eriksson
@human: Igazad van, de gondolj bele: Mit tehet egy szerencsétlen polgármester, ha fürdőzni akar? Míg él, nyugta se lesz többé az emberektől.
Eriksson
@human: Ha másik városban bérel medencét, akkor meg az lett volna az elrettentő hír. Szóval, sehogy se jó az.
human
@Eriksson: Szerinted a többi polgi hogy oldja meg? De az is lehet, hogy ez csak átmeneti időszak. Idővel megszoknák és nem nyaggatnák.
human
@Eriksson: De ha te tudod, hogy a sajtó akkor is élezné a nyelvé, akkor ő miért nem gondolt erre?
Eriksson
@human: Nem tudom, fogalmam sincs. Lehet, hogy ugyanígy, csak annak még ne ment híre.
Eriksson
@human: Éppen ezért teljesen mindegy. Janiczak elég régen polgi már ahhoz, hogy olyan dolgokon aggódjon, hogy ki mit mond.
Nessy
Miért nem záróra utánra bérelte ki azt a fránya uszodát kicsit drágábban? Persze, akkor is támadnák, mert az most olyan trendi!
szaboria1
Kedves FIDESZ több olyan eset van ahol épp a fideszes pm. élnek vissza ráadásul még ők nem is fizetnek érte.
Megnéztem az ózdi fürdő árát 16 óra után 400.-ft/ gyermek, nyugdíjas és diák jegy ára felnőttnek 450.-ft .
Vajon lett volna 40 - 50 fő akik révén 20000.-ft bevétele lett volna a fürdőnek?
Orosházán nem egy alkalommal járt ingyen fürdeni a fideszes pm. szintén egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.