Az összes nagyobb fővárosba vezető úton torlódnak az autók, de az M0-s déli szakaszán sem lehet száguldozni.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Élénk a forgalom az M3-as autópálya bevezető szakaszán, Mogyoród térségében lassulás, az M0-s csomóponttól befelé araszolás vár az autósokra.

- Az M0-s autóúton – az M1-es autópálya felé – telítettek a sávok, az 5-ös főút csomópontjától Nagytétényig tapasztalható lassulás. 10-15 perces időveszteséggel kell számolni.

- A szokásos reggeli torlódás már közel fél órás menetidő növekedést okoz az 10-es főúton Üröm és Solymár között, a 11-es főúton Szentendrén és Leányfalun átvezető szakaszán, az 51-es főúton az M0-s csomópont felé, valamint a Csepel-szigeten, a II. Rákóczi Ferenc úton, a Fövénykúti és a Csepeli úton az M0-s csomópont környékén.

- Baleset történt a 37-es főúton a 40-es km-nél. Bodrogkeresztúr közelében két személyautó karambolozott. A főutat lezárták a forgalmat a településen keresztül terelik.

Kompközlekedés

- A Tisza felső szakaszán Tiszadob és Tiszalúc között az alacsony vízállás miatt nem jár a komp.

- Balsa és Kenézlő között a folyó jegesedése miatt nincs komp közlekedés.

- A folyó középső szakaszán Nagyrév és Tiszabög között, valamint a Vezseny és Martfű között közlekedő komp műszaki ok miatt nem jár. Az alsó szakaszon, Csongrád és Csépa között a nagy köd miatt szünetel a kompjárat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.