A gyöngyöspatai romák mögött is a Soros-hálózat politikai és pénzügyi manipulációja áll – mondta Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Szavai szerint a helyi romákat egy Soros György által pénzelt szervezet uszította, és ez – az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány – indította el a pert a magyar állam ellen is.

Ez a Soros-szervezet perelte ki az államból és az önkormányzatból az iskolai szegregációra hivatkozva azt a százmillió forintot, amelyet helyi roma családoknak kellene kifizetni – mondta Böröcz László, aki szerint az ügy valójában a Soros-hálózat újabb politikai és pénzügyi manipulációjáról szól, "hiszen a pénzért és a hatalomért még arra is képesek, hogy egy település életét teljesen felborítsák és iszonyatos feszültségeket keltsenek".

Az ügy pikantériájának nevezte, hogy a gyöngyöspatai gyermekek elkülönítése 2004-ben, a Gyurcsány-kormányzat alatt kezdődött, és "zavartalanul folytatódott a teljes szocialista-liberális kormányzás idején".

A szegregációt az iskolában a Fidesz-KDNP kormányzása alatt szüntették meg – jegyezte meg.

A fideszes képviselő szerint a Soros-hálózat valódi célja a hatalomszerzés, és hogy a saját bábjait ültesse Magyarország élére. Ezért is "sorra gyártják az ügyeket Magyarország ellen", és ezekre hivatkozva európai uniós és nemzetközi fórumokon azt mondják, Magyarország nem jogállam – tette hozzá.

Ez az egész a pénzről is szól, és egy újabb pénzzsaroló akciót jelent. A Soros-szervezetek futószalagon indítják a pereket a magyar állam ellen, milliárdokat perelnek ki és tesznek zsebre

- fogalmazott Böröcz László.

Az MTI-nek azt is mondta, hogy a Soros-szervezetek "tönkreteszik Gyöngyöspatát, mert csődbe megy, így azokon is bosszút állnak, akik minden nap megdolgoznak a megélhetésükért".

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Képviselő úr, ha csak ennyi potya pénzről lenne szó, egye fene, de nem messze van Gy.patától a leánykori nevén a Gagarin hőerőmű, ahol két év alatt 40 milliárdot tapsoltak el a Lölö strómanságával fedezve, és most fű alatt visszavásárolja a mini elnökünk nekünk, a mi pénzünkön. Arról meg nem akarnak hallani hogy úgy csordogált el az a temérdek pénz az erőmű kasszájából, mint a Lölö szennyvize az ottani patakban, észrevétlenül.
A Sorossal pedig jól bebiztosította magát Orbán, mert ha itt találja hagyni az általa oly sokszor sanyargatott Tündérországot, és a fővárosi díszpolgárságát, a Vitya tuti, hogy előhúzza az öccsét a kalapból, mert az üzletnek mennie kell.
csak úgy....
@Shikari:a szádra lesz csapva tibi! mit kövérezel ,ki engedte meg?
sorosozz de ne kövérezz, te bumburnyák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.