A Fidesz alelnöke szerint nincs szükségük demokrácia-leckékre az Európai Néppárt frakcióvezetőjétől.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szegény Manfred. Borzasztó lehet egy ilyen értelmes, elkötelezetlen és a tényekhez mereven ragaszkodó ellenféllel leállni vitatkozni.
A Manfred kénytelen volt a pártlózungokat elővenni és a Katika racionális, a valóságot tökéletesen fedező adataival szemben nem volt ellenszere.
Gauntlet
demokrácia sincs úgyhogy szintén értelmetlen.
Eladott Ország
Ez a ellésügyi államtitkár nem csak hülye, buta is! Alig három év alatt sikerült Novák Katalinnak eljutni a mélységekbe: kövéri, kovácsi, kósai, némethi szintre. Azért akárhogyan nézem, ez bravúros teljesítmény az államtitkártól. Igaz, remek tanítómesterei vannak, a fő professzor úr pedig már régen beleverte az asszonyság fejébe: mindegy mit mondasz, csak dicsekedj, hazudhatsz is. Egy a lényeg, ne hagyd békén, ne hagyd tudatlanságban a magyar embereket. És ezt Novák nemzethy főszülésznő be is tartja, hiszen ezért szegődött el a Fidesz, a KDNP meg az Orbán-Semjén páros hivatalába.
Szépen felépített egy hazugságvárat, nélkülözve minden valós tényt. Jól fizetett katonanője ő a NER-nek. Azért ilyen karrier nem jut mindenkinek, csak aki akarja. Mindenáron, és cserébe a szaros hatalomért. Utóbbi természetes Orbán közelében: kifacsart aggyal, gondolkodással szolgálni a diktátort.
Eladott Ország
A főnöke korábban azt mondta az Európai Parlamentben, hogy ők soha nem vetemednének arra, hogy elhallgattassák azokat, akik nem értenek egyet velük. Hát valóban nem szokás. Ahogy a fenti ábra is mutatja. Valami nagyon furán van összerakva ott, ahol a magyar nép méltóságát tőlünk kell megvédeni, minket kell gatyára vetkőztetni, hogy végre befogjuk a pofánkat. Fura világ az, ahol a magyar nép arcába napi szinten belehazudás hazafias cselekedet, egy vélemény miatt viszont meghurcolás jár. Ha a fidesz szerint minden rendben van a jogállamisággal, akkor miért ellenzik, hogy jogállamisági garanciákhoz kössék az EU-s pénzeket? Szerintem azért (via Helsinki Bizottság), mert ahol jogerős bírósági ítéleteket a miniszterelnök utasítására semmibe lehet venni, az nem jogállam, ott a törvény uralma megszűnt. Ott Orbán akarata felülírja a jogállamot. Ott a jogállami garancia, az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, a bírói rendszer függetlensége, a sajtó, a kultúra és a tudományos élet szabadsága csak a bajnak van. Azt hiszem, időszerű volna visszamenni Ázsiába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.