Kevés konkrétumot leírva elemezték, hogyan adhatnák el a budapesti kukacég tudását 10 ezer kilométerrel keletebbre. Tizenegy millió forintért kellett írni egy tanulmányt, amelyben a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) a hulladékgazdálkodási tevékenységéhez kapcsolódó indonéziai exportstratégiáját elemzik – vette észre Tüttő Kata decemberben. Az erről szóló szerződést már akkor kötötte meg az FKF, amikor Karácsony Gergely a hivatalát elfoglalva moratóriumot rendelt el. Az Átlátszó most megszerezte a dokumentumot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg ilyen nehéz megérteni?

„szakember” sirató, avagy miben ügyködött a kirúgott FKF-s párt-csinovnyik

Mint ismert a derék média ezerrel ment neki a főváros új vezetésének, hogy vendetát csinálnak, mert kirúgták az FKF vezérét, aki kifejezett utasítás ellenére aláírt egy sor szerződést. Ezek egyike, hogy megbízható NER-társnak „Tizenegy millió forintért kellett írni egy tanulmányt, amelyben a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) a hulladékgazdálkodási tevékenységéhez kapcsolódó indonéziai exportstratégiáját elemzik”!
Nos ez egy dolog, azonban az elkészült tanulmánynak van egy igencsak érdekes gondolata:
„Az országban igen magas a korrupció szintje, így ezt a faktort egy esetleges piacra lépés során mindenképpen szem előtt kell tartani, és felkészülni az ebből adódó váratlan eseményekre”!
Sokan elmélkednek arról és ennek kapcsán, hogy mit is akar ez jelenteni. Pedig meglátásom szerint ez igencsak egyszerű: fel kell készülni arra, hogy osztozni kell!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.