Mint arról beszámoltunk, Hadházy Ákos feljelentette Polt Pétert, mert szerinte “bűncselekmény gyanúját veti fel”, hogy az ügyészség nem indítványozta a büntetőeljárás hatálya alatt álló Simonka György előzetes letartóztatását. Mit ad Isten….. Elutasította az ügyészség Hadházy Ákos ellenzéki országgyűlési képviselő és egy másik magánszemély “hivatali visszaélés és más bűncselekmény” gyanúja miatt tett feljelentését – közölte a …

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hadházy Ákos az utóbbi évek legtiszteletreméltóbb politikusa. Az ő neve így fog fennmaradni a történelem lapjain.
SystemError
@Nyírfa: Távol áll tőlem a jobbik, de amúgy amit Jakab Péter következetesen előad Viktor arcába az önmagában is nagy teljesítmény. Ezekből az emberekből kéne valahogy egy pártot gyúrni
RonaGyuri
na ez kérem ez az illiberális demokrácia!!! =))
Nyírfa
@SystemError: Azt is megértem, hogy szimpatizálok néhány jobbikos politikussal. :) Jakab igazi vezéregyéniség, nem kétlem, hogy sokra fogja vinni. Az általam elképzelt kormány fontos szereplője.
Tudtommal Márky-Zay Péter és Jakab Péter jó viszonyt ápol, a választási és az azt követő együttműködésre minden esély megvan.
Madácsi Pali
Mennyi vel nyugottab lenne az élet ha minden cég felülbirálhatná a NAV vele kapcsolatos eljárásait! De ha Petyának szabad akkor nekik mért nem? Ja, Orbánisztán nem jogállam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.