A fideszes politikus arra reagált, hogy az EP ma nagy többséggel mondta ki: konkrét lépéseket akar a hetes cikk ügyében.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
buta liba ez az EP volt, az EPP-s pofon majd csak eztán jön! =))
justhpeter
Novák Katika még nem gyógyult kiabból a fideSS-betegségből, hogy ők fújják a passzátszelet.
Nessy
@RonaGyuri: nem lehet mindenki tökéletes, annak ott van O.V. :-))
Eladott Ország
Mindeközben Orbán Tatjána' Viktor levelét megírta. A „bölcsek tanácsa” néven ismert vizsgálóbizottsággal levelezget ő, melynek az a feladata, hogy kivizsgálja a jogállam helyzetét Magyarországon és javaslatot tegyen a néppártnak a fidesz kizárására vagy ki nem zárására. Katalin asszony szerint, a tudás kaput nyit a világra, biztonságot ad. Ez mondjuk igaz is, éppen ezért nyírja ki gyorsuló ütemben ártunk és ormányunk a tudás megszerzésének lehetőségét. Ők nem ezt hirdetik, hanem Hemann Gőring szép szavait: A tudás veszélyes. Minden tanult ember potenciális ellenség. És tesznek róla, hogy az ellenség eliminálva legyen. Fénylő csillagunk meg annyit hazudozott levelében, hogy beszakadt alatta az asztal. Illiberális demokrácián nincs mit magyarázni, ami iliberál, az nem demokrácia. Olyan képtelenség, mint az egyenes bumeráng. Sajnálatos, hogy a néppártnak és a bölcseknek is valami négy év kellett, hogy egyáltalán kérdezősködni kezdjenek. Tehát az az illiberális demokrácia jelentése lényegében az, hogy ő milyen vallású és miben hisz. Vagy miről hazudja azt, hogy hisz benne. Ez annyira fontos szerinte, hogy egy komplett országot zúz rommá. Magyarul: az ő vallása és hite szerint kell mindennek történni, az itt élő 9-10 millió ember meg úgy van leszarva, hogy csak úgy füstöl.
A fidesz bölcseinek tanácsa:
uploads.disquscdn.com/images/9da71bced0e41c7ed138ee893e08c028dc16a91f7ffe47da4d1ba784e948bbcc.jpg?w=600&h=772
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--r06iDK1C--/h_1482,w_1160/7HdDAm5AZT1HPrX2s.jpeg
Béla333
Már megtaláltátok: Putyint, a kínaiakat, azeri baltásokat és a kipcsakokat!
Azért tartotok itt (és sajnos a Fidesszel együtt az ország is), hogy már megint szégyenpadra ültetik Orbánékat!
Mocskos banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.