Az M0-s déli szakaszán 5-15 perces menetidő-növekedéssel kell számolni.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erősödik a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán. Az M1-es autópálya felé Dunaharaszti és Szigetszentmiklós között 10-15 perces menetidő-növekedés várható, az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon 5-10 perc időveszteségre lehet készülni, szintén Szigetszentmiklósnál.

- Élénkül a járműmozgás a főváros felé az egyéb bevezető útvonalakon is, az M3-as autópályán Gödöllőnél, és az M0-s csomóponttól befelé telítettek a sávok. Lelassul a haladás többek között a 2-es főúton Dunakeszinél, a 4-es főúton Monor és Üllő között, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Maglód térségében, és az 51-es főúton Dunaharasztinál is.

- Az M3-as autópályán lokális burkolatjavítási munkálatokat végeznek a délelőtti órákban Vásárosnamény felé az 52-es km-nél, Hatvan térségében, illetve Budapest felé, Gödöllő közelében a 29-es km-nél. Sávzárásra kell készülni!

- A 13-as főúton Nagyigmánd és Kisbér között kaszálnak a mai nap folyamán. A 14-es és 30-as km között az aktuális munkaterületnél útszűkület és sebességkorlátozás lesz érvényben.

- Az M43-as autópályán, Nagylaknál, a határ kilépő oldalán a kamiontorlódás elérte a 3 km-t a leállósávon. A személyforgalom zavartalan.

Kompközlekedés

A Tisza felső szakaszán Tiszadob és Tiszalúc között az alacsony vízállás miatt nem jár a komp.

Balsa és Kenézlő között csütörtöktől újra megindult a komp közlekedés.

A folyó középső szakaszán Nagyrév és Tiszabög között, valamint a Vezseny és Martfű között közlekedő komp műszaki ok miatt nem jár. Az alsó szakaszon, Csongrád és Csépa között a nagy köd miatt szünetel a kompjárat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.