A megkérdezettek többsége (61 százalék) betiltaná a bevándorláspárti jogvédő szervezetek tevékenységét, és mindössze 29 százalékuk helyezkedett eltérő álláspontra – derült ki a Századvég Alapítvány felméréséből, amelynek részleteit pénteken közölték.

A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet

A kutatás szerint az illegális migrációt ösztönző jogvédő szervezetek általános megítélése is negatív: tevékenységüket a válaszadók több mint fele (59 százalék) károsnak véli, és csupán 30 százalékuk tartja hasznosnak.

A magyar választók meghatározó többsége továbbra is kulcsfontosságúnak tartja az embercsempészet elleni küzdelmet: a megkérdezettek 70 százaléka szerint a kormánynak az eddigieknél is határozottabban kellene fellépnie az embercsempész szervezetekkel szemben, míg 26 százalékuk úgy véli, hogy a jelenlegi szintet kell fenntartani.

Azok aránya, akik enyhébb fellépést tartanának indokoltnak, 2 százalékra tehető. "Látható tehát, hogy a magyarok nem az embercsempész szervezetektől várják a migrációs krízis megoldását" – fogalmaztak.

A kutatás alapján kijelenthető továbbá, hogy össztársadalmi konszenzus figyelhető meg a tranzitzónák szükségessége kapcsán: a válaszadók 86 százaléka szerint ezek elengedhetetlenek az ország biztonsága szempontjából, és mindössze 10 százalékuk áll a megszüntetésük mellett.

"Mindezek fényében megállapítható, hogy a magyar választók nem szimpatizálnak a Soros Györgyhöz köthető NGO-k tevékenységével, amely a magyar határvédelem gyengítésére és az illegális migráció ösztönzésére irányulhat" – írták az összegzésben.

Forrás: MTI

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Shikari: Akkor kezdjük a fidesz és fidelitas nevű csoporttal, mert amit írtál az igaz rájuk és kikell tiltani őket mondjuk egész Európa területéről!A ruszkikhoz mehetnek nyugodtan!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Égesd csak a gyertyát két felől, Viktor, nekünk az jó!
Nessy
Érdekes, a Századvég "közvéleménye" mindig egyezik a kormányéval.
Nahát, nahát!
csak úgy....
@Shikari: a munkakerülöket kihagytad tibim!
rokker33
@Shikari: Akkor kezdjük a fidesz és fidelitas nevű csoporttal, mert amit írtál az igaz rájuk és kikell tiltani őket mondjuk egész Európa területéről!A ruszkikhoz mehetnek nyugodtan!
rokker33
Gondolom megkérdezték 800 birkát meg 200 átlag embert és innen jött ez a hiteles a kormánnyal nem összeköthető adat. Tudjuk hogy sosem lesz hiteles hiszen nem függetlenek így mindig a megfelelő adatokat adják meg, persze Orbán ezt várja el tőlük, hisz ezért fizet milliárdokat nekik
Eladott Ország
Mondja ezt, a fidesz-kormány ánuszrózsája körül lefetyelő, milliárdos megbízásokkal kitömött Századvég. "Üres fejben nagyobb a visszhang." ( szlovén íróember, Žarko Petan ) Márpedig Kovács szerint, Sorost, a civil szervezeteket és a jogvédő csoportokat soha senki sem választotta meg. Ezért nem szólhatnak bele a politikába. Hibátlan érvelés. Ebből egyenesen következik, hogy például én sem szólhatok bele a politikába, te sem, kedves olvasó. A mi jogunk odáig terjed, hogy négy évente egyszer van egy olyan nap, amikor politizálhatunk, akkor leadjuk a szavazatunkat és onnantól a következő választásig kötelezően és szó nélkül el kell tűrnünk mindent, amit a választott kormány művel. Ha a kormányfő az unokája nevére íratja a Parlamentet és ráadásként a Dunát, azt is el kell fogadnunk. Ha bevezeti valamelyik képviselő a körzetében az első éjszaka jogát, akkor azt is el kell fogadnunk. Mert nálunk olyan speciális törvények vannak – Kovács Zoltán és a kormány szerint -, minek alapján ciklikusan diktátorokat választunk. Ezt követően azon nyomban megszűnnek a jogaink. Nem politizálhatunk, nem kérhetünk számon, nem lehetünk elégedetlenek, nem várhatunk el semmit, nem szólhatunk bele semmibe. Sem egyenként, sem csoportot alkotva. Nincs jogunk hozzá, mert minket, civileket nem választott meg senki.
luiz
A magyar kormány a legnagyobb embercsempész, évekig ingyen és ellenőrzés nélkül szállította emberek százezreit délről Bécsig
csak úgy....
@Shikari: ez a lemezed már nagyon karcos,nincs valami más!?
justhpeter
A Századvég a seggnyalásban elmegy egészen a falig, aztán nagyot koppan és elhallgat.
namihami
Értem én, hogy miért kell a Századvégnek és a Nézőpontnak ennyi állami támogatás. El tudjátok képzelni, hogy milyen sok embert kell ahhoz ""megkérdezni"" és aztán "tudományosan felmérni"", hogy a Fidesz szájaíze szerinti adatok kijöjjenek? És azt a sok csúnyaságot is el kell szegény kérdezőbiztosaiknak viselni, amit mondanak nekik, rájuk és a gazdáiknak.
tudode
Az elfürészelt óriás nemisminiszterelnökként repetázik a civilekből
.
www.google.com/search?q=Civilek+%C3%BCld%C3%B6z%C3%A9se&oq=Civilek+%C3%BCld%C3%B6z%C3%A9se&aqs=chrome..69i57.8395j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Pedig "civil" kódisként kezdte
.
----- Itt van Orbán Viktor levele arról, hogy segítsen neki Soros György
.
alfahir.hu/2018/03/31/orban_viktor_soros_osztondij_level_oxford_soros_gyorgy
.
.
Kádár nem tiltotta be, csak megjegyete, hogy
.
----- Döbbenetes hangfelvétel 1988-ból: Kádár szidja Sorost.
.
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
.
Ezek szerint Kádár politikusabb volt ennél a HONFOGLALÓNÁL!!!
rokker33
@Shikari: Ki lenne a többség??A hamisított 2/3 amit Orbán alkotott??Vagy itt a propin!?? Akibe szorult egy kis ész az tudja hogy mi folyik ma Magyarországon!! Csak a korrupció lopás csalás és már rég nem az ellenzéki politikusok teszik hanem orbánék! És egyre több turpisság kerül elő amit már nem tudnak kimagyarázni, szóval lassan de biztosan össze fog dőlni az a kártyavár, csak idő kérdése!!
ómió
Civilek? Az ügynökök, esetleg csicskák elnevezés sokkal valósághűbb lenne!
Yoda69
Bevándorlás párti szervezetet en csak egyet tudok, a rogán féle letelepedesi kotvenyes bizniszt. De ha igaz a hír, amit azért ketlek, már nem mukodnek. Szoval orbanek nagy mellék verik a tantamot, de előbb sajat magukat kellene megregulazni.
Persze az 1 bites fideSS fanoknak ez megint jó csemege lesz.
Lepényleső
Láncra verés újabb verziója,ner.módra,- a bán óhajára?
Eladott Ország
@ómió: tegnap, 16:08; Mint tudjuk, a Csizmadia-Bayer-Bencsik-Stefka-Lomniczi&Co. hivatásos békemenetelők hangzatos nevei által fémjelzett CÖF-CÖKA, közhasznúnak csúfolt, kormányseggnyaló szervezet a 100 százalékban állami, azaz közpénzből működő Magyar Villamos Művek (MVM) kifizetési listáján szerepelt . Egészen konkrétan 508 millió forintot (= több, mint félmilliárd) tehettek zsebre. A Velencei Bizottság súlyos kifogásokkal terhes véleményt nyilvánított a kormány, nagyszerűségében felülmúlhatatlan civil törvény-javaslatáról, amely véleményt a kormány – közleménye szerint – ívesen leszardos.
SystemError
"A kormány betiltaná a civileket" ...:) Ez a legjobb, az öngyilkos vergődése a szélhámos gecinek. Csak elintézi magának, hogy menekülnie kelljen és akkor befogadhatja a Putyin, mint oly sok derék politikust már, akik eladták a hazájukat! :)
ómió
@Eladott Ország: Tudod, az a helyzet, hogy a Soros Gyuri bácsi meg csicskaszervezetei csak azokat a csicska"civileket" támogatják, tartják fenn, akik a migráncs internácizmus meg az önfeladás "magasztos eszméit" karolják fel. A többinek másutt kell támogatót találnia. Ha törvénytelenséget látsz ebben, jelentsd fel, de vigyázz, a hamis (hazug) vád visszarughat! Az anarcholiburnyák tetvekkel túltelített Velencei Bizottságnak meg éppen tegnap "mutattak be" a lengyelek. Azt hiszem, most rajtunk a sor!
SystemError
@ómió: Soros Gyuri bácsit Finkelstein találta ki és még közvélemény kutatás is volt róla, hogy melyik ellenségkép működik jobban. Az egybites Civil=Soros propagandád meg amúgy is egy bites megállapítás, ha Soros, ha nem...
Nessy
@Eladott Ország: Csizmadia László, Széles Gábor, mint civilek, az átkos "szenvedő alanyai"! Kutyának ne olvasd fel, mert megvész szegény pára!
ómió
@SystemError: Szóval, ő nincs is! Pont úgy, mint a migráncs! Jobbulást!
Béla333
A kormány most a civil szervezeteket tiltaná be, holnap a pártokat, holnap után meg bezárna mindenkit aki nem úgy gondolkodik ahogy ő(ők) elvárja(ják).
Mocskos egy kormány ez...
Hofipisti
Betiltják Rogán Tónit, meg az összes bagázst, akik a letelepedési kötvényeken - az adófizetők kárára - meggazdagodtak!
Várom a képernyőn Tónit -vezetőszáron!
ómió
@Eladott Ország: Ha nincs mondanivalód, ne fárassz!
Nessy
@Eladott Ország: Tudod mit mondott Matolcsi?A negatív eredmény is eredmény! Nos jelenleg ez van! És erre felettébb büszke pártunk és kormányunk!
kissé felnőttem
a kormányt is le lehet léptetni meg nem is 2000 évre kerültek hatalomra
csak ideig órákig.
ómió
@Eladott Ország: Ha mondanivalód is van, szólj!
CsipkeRózsa
Miért kérdezősködik a kormány, a törvényeket eddig is úgy hozták meg, hogy Orbán mit akar.

Szüntessék meg az orbáni civileket, mert az nekünk sok milliárd Ft-ba kerül, és még hazudósak is.
ómió
@Eladott Ország:Ha majd mondanál is valamit, szólj!
SystemError
@durbincs: Gyerekednek elmondtad már, hogy mivel foglalkozol? :) Egy agyhalott buzi imitátor milyen TEÁOR számon megy?:)
Sámannus
A kórmány annyira nem bevándorláspárti, hogy templomot épít és bankokat is nyit a bevándorlóknak. Ráadásul már több tízezret be is hozott a kivándoroltak helyett. a pofázáshoz nagyon értenek, mert ráülnek a médiára, és az országban nem ismerik a valós helyzetet. A legnagyobb bűnözőketszabadízja az országra a rendszerének a hazudozás az egyetlen alapja.
Eladott Ország
@ómió: január 21., 09:20; De tudjuk jól: A gyűlölet gyűlöletet szül. Magyarország a gyűlölködés centrumává lett néhány év alatt. Köszönjük ezt Orbánnak és a magát NER-nek mondó néhány csinovnyiknak.
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/gyulolet-960x626.jpg
ómió
@Eladott Ország:Szóval, akkor nem a krónikus bolsevik hataloméhség okozta szűnni nem akaró aljasbolsi hazudozásnak, acsarkodásnak? Lagalábbis a bolsevik hazugságlexikon szerint! Látom, a legújabb "frissítéseit" is abszolváltad!
Nessy
@Eladott Ország: Ahol olyan hatásos a gyülölet keltés, hogy nem létező embercsoportot, a pirézeket is gyűlölik, ahol tiltakoznak az arab számok bevezetése ellen, ahol a CÖF az igazi "civil szervezet" állami milliókból, ott tényleg nehéz értelmes diskurzust folytatni a hívekkel.
solidedge
Orbánék szép lassan ássák a sírjukat.
Nessy
@solidedge: És azzal együtt az országét is!
ómió
@Eladott Ország: Nagyobb szám nem volt a bolsi hazugságlexikonban, szarkupac?! Tallózzál még, hátha találsz!
verőce21
"A megkérdezettek többsége (61 százalék) betiltaná a bevándorláspárti jogvédő szervezetek tevékenységét" - nem is beszélve arról, hogy itthon büntetendő cselekményt végeznek!
verőce21
Vannak itt a blogon is bőven endzsíós beírogatók...
namihami
Meri valaki ezek után még azt állítani, hogy a Századvég csak egy pénzkifizetésre alapított gittegylet? Csupa fontos, az ország alapvető kérdéseiről ""közvéleménykutatnak"". Ezek nélkül megállna az ország fejlődése és belesüllyednénk a migráncsáradatba.
Hát erre kell az évi többmilliárdos ""megbizatási összeg"".
Qqberci
@verőce21: "itthon büntetendő cselekményt végeznek!"

Már ha egyáltalán ilyet végeznek. Ezt azonban először bizonytani kellene, nem csak rinyálni róla...
kokopelli
@SystemError: A Finkelstein meg egyedül maradt szegény, mert a komája a G.Birnbaum "földobta a bakancsot"!
Azóta ritkul a "Sorosozás",mert a kormány fantáziatlan,és tiszavirág memoriával rendelkezik! De legalább megspó-
rolják a "szagértői" lóvét! (;-))
grincss
@kokopelli: Tudomásom szerint a Finkelstein dobta fel, de mindegy is!
Következzen Orbán!
kokopelli
@grincss:. (;-)) Bocs,de összekevertem a két bérelhető tetüt! Két ß@rkupacot nem nehéz összekeverni (;-))
kereső
Célkeresztbben L Ritók Nóra és az "Igazgyöngy Alapitvány"- amely egyáltalán nem foglalkozik illegális migráncsokkal, csak éppen halmozottan hátrányos helyzetű cigány gyermekekkel.
Kormányunk célkeresztjében nem csak a civilek vannak, hanem a közösségi terek IS!, mert egyébként mivel lehet ezt megmagyarázni?:
hirklikk.hu/kozelet/az-online-vilag-megregulazasat-akarja-a-kormany/360870
kereső
Amúgy én meg a századvéget tiltanám be, mint a kormány fake news gyárát.
Jozefina
Érdekes, hogy a századvég a korrupcióról a fideszes lopásokról, meggezdagodásukról, a képviselői fizetések emeléseirő miért nem olyan buzgón kérdezi a magyarokat??!!
Talán mert ők is lopott pénzekből élnek??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.