A legnagyobb mértékben, 4,1 százalékkal Magyarországon emelkedtek éves összevetésben a fogyasztói árak (az adat hétéves csúcs). A további „pontszerzők” is régiónkból kerülnek ki: Romániában 4,0, Csehországban és Szlovákiában egyaránt 3,2, Bulgáriában 3,1, Lengyelországban 3,0 százalékos volt az éves infláció 2019 utolsó hónapjában.

Forrás: uzletem.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Aki Én: és milyen távol van ez az igazságtól!!! =))
a mai tapasztalatok 24, 18, 22, 30%, és egy tétel 1960-ról 3560-ra ez nálam - igaz én a helyi fityesz aktivisták szerit: matematikusnak hazudom magamat =)) - több mint 80%-os emelés!!! =))
Aki Én
@RonaGyuri: ...hozzájuk képest mindannyian matekzsenik vagyunk :)
Jozefina
Mert Mo jól teljesít!!! Ebben is az élen járunk!!!
csak úgy....
európa húzó (lehúzó)ereje ebben is az elsö! gratula mr. orban
RonaGyuri
nocsak; a derék cenzor kitörölte beírásomat??? Pedig csak megírtam, hogy a derék fideszes különítmény személyiség-lopással vádolt meg (ami durva jogsértés)!!!
Eladott Ország
A sértéshúsra applikált nemzeti színű zászlócskák megjelenésének nagy napja van, mától kötelező ilyetén módon jelezni a hús származási helyét a 200 négyzetméternél nagyobb üzletekben. Szerintem ezzel nagyjából minden a helyére is kerül az országban. Mondjuk a kenyér az pont nem lesz olcsóbb, ellenben a hónap végétől akár 15%-kal is drágulhat. Ami egyrészt azért hírértékű, mert a magyar háztartások a kiadásaik ötödét fordítják élelmiszerre, vagyis a keresetekhez képest meglehetősen magasak az élelmiszerárak. Ez az ötödik legmagasabb, azaz hátulról az ötödik legelőkelőbb arány Európában. Másrészt az elsősorban krumplin és kenyéren élő sokak számára, néhány tíz forintos emelkedés is számít.
Ez a Karmelita kolostor olcsó ripacskodásnak fenntartott színpadáról nem annyira látszik, vagy ha látszik is, nem szokás ilyen és hasonló hülyeségekről szót ejteni, hiszen gumicsónakon támadnak a migránsok és Európa zsarolási potenciáljának sokkal magasabbrendű céljai vannak magával, amihez közönséges halandó fel sem érhet a csökött agyával. Ezért rögzítsük: 2010 óta, az inflációt is figyelembe véve ötödével csökkent az átlag magyar ember szociális jövedelme. A munkajövedelmek nőttek, a nyugdíjak stagnáltak, összességében az egy főre eső átlagjövedelem 50 százalékkal emelkedett, ám a harmadik és a negyedik Orbán-kormányzás vesztesei egyértelműen a szegényebb tizedek háztartásai. Érdeklődve várom a beleszúrós zászlócska hány fertőzést indít majd az útjára. Gondolom, nem fogják naponta sterilizálni, viszont a bomló hús bacijai szépen átkerülnek másnap az új adag húsra. Eddig sem szándékoztam Gázos Malacot és Csányit támogatni a vásárlásaimmal, de ezután kifejezetten kerülni fogom. Viszont javaslom , hogy a zászlók mellé ki lehetne mindjárt tenni az épp ügyeletes fertőző osztály telefonszámát is.
simmering73
Ha csak 4% lenne,de van az annak a duplája is. Romániában? Ha tehetjük ott csinálunk nagybevásárlást (élelmiszer).
Yoda69
Vegre valamiben nem a sor vegen kullogunk.
Nessy
Nem úgy van az! Csak 3,4% volt! Kérdezzék meg Matolcsit, meg a KSH-t.
Keleti Károly megfordul a sírjában, ezektől a diktált számoktól, melyek olyan messze vannak a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.