Szürreális, ami a készülő Nemzeti alaptantervvel történik - mondta egy, a folyamatot közelről ismerő forrásunk. Információink szerint legalább hat esélyes szövegváltozat vár jóváhagyásra. Tudomásunk szerint ezek nem "gerillaváltozatok", csak a vitás részeknél van többféle szakmai megközelítés. A bevezetés viszont annak ellenére sem csúszik, hogy maga az anyag 8 hónappal az élesedés előtt még nem végleges és nyilvános.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
8 hónap. Lesz még akkor Orbán-kormány? Szerintem az ellenzék készítse ki a saját oktatáspolitikáját, mert lehet, hogy hamarosan szükség lesz rá. Ámen.
Nessy
nem elég, hogy az egészségügyet, oktatást szociális ügyeket, meg még ki tudja számon tartani mi mindent egy minisztérium hatáskörébe utaltak, de megtalálták hozzá egy olyan minisztert, aki teljesen alkalmatlan egy ekkora terület összefogásához. Az álomtitkárokról meg szó se essék! Jelzem, a zavarosba lehet a legjobban halászni, a nem létező felelősöknek eltűnni lehetőleg a pénzekkel együtt! Ma már bizonyos szint felett senki semmiért, senkinek nem tartozik felelősséggel! Számonkérés tilos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.