De van! Már csak azért is mert asszisztáltok a diktatúrához! Semjén Zsolt szerint „nagy hit” kell a maradáshoz, de „ez megvan”. Semjén Zsolt tegnap szűk körben megerősítette, a KDNP a Fidesz nélkül is az Európai Néppártban marad. Ezt mondták az atv.hu-nak kereszténydemokrata politikusok. A pártelnök az európai parlamenti szavazás után...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Őfélesége jól számolt, mégis bent marad a puttonya a Néppártban, mint egy ma született bari!
Nessy
Szóval, hun származásúak a KDNP tagjai? Hun szövetségbe forrtak a fidesszel, hun nagyon önálló, a nem is tudom hány képviselőjük Brüsszelben! Nem beképzelt Semjén egy hangyafülnyit, a Vatikánra hivatkozik???
RonaGyuri
Te Sonyi mi nem érthető azon, hogy KIRÚGNAK benneteket??? =))
Nyírfa
Hogy van ez? A KDNP önállóan nem mérette meg magát, a fidesz-szel karöltve jutott be a Parlamentbe. Tehát, ha a fidesz-.hez tartozik, mert nem KDNP-ként , hanem fidesz-kdnp néven szerepelnek, akkor önmagukban a Néppárt tagjai sem lehetnek. Vagy nem jól gondolom?
Nyírfa
Semjén milyen önfeláldozó! Nagy hit kell a maradáshoz, de neki megvan, naná, majd lemond arról a jó kis zsozsóról, amit a Néppárt tagjaként bezsebel. Hogy milyen undorító csúszómászók!
Nyírfa
Jut eszembe: akkor őket nem, csak a fideszt árulta el a Néppárt? Tehát, a KDNP egyet ért a döntéssel. Remek. Akkor tessék szépen kibújni a fidesz ölelő karjaiból, és lássuk, boldogultok-e egyedül.
Hát, ehhez nem lesz bátorságotok.
És: semmi szolidaritás Orbánnal? Vagy Orbán ott akar hagyni titeket trójai falónak?
Kérdés kérdés hátán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.