EZ A SZŐLŐ BÍZA SAVANYA Hiányzik az őszinteség az Európai Néppártból - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán péntek este. Nem tudjuk a tisztázó vitákat lefolytatni, a szavazásokon pedig működik a "Soros-úthenger"; sok néppárti képviselő a "Soros-hálózat" része - közölte Hollik István.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazat megvallva valóban van benne valami

Hollik szerint az EPP nem őszinte; szerintem is, ha azok lennének, már régen kirúgták volna őket

Mint ismert az EP nagy többséggel ítélte el Orbánékat. Tegyük hozzá ismét, s hogy az EPP képviselők többsége is megszavazta a határozatot. Nos ez elgondolkodás helyett, ahogy lenni szokott durva vagdalkozást váltott ki ártunk és qurmányunk potentátjaiból. Nem, nem csak arról nem kezdtek el gondolkodni – mindkét európai intézmény vonatkozásában -, hogy ha az ember bepitizi magát (ami ráadásul a KDNP vs. EPP esetében vissza, mert már egyszer kénytelenek voltak kirúgni őket) egy club-bs, akkor ott megpróbál annak szabályai szerint viselkedni. Mondom egy ember, aki polgári európai normák szerint él!
Nem, nem gondolkodnak, mert az az életelvük és sajnos tapasztalatuk, hogy tisztességes becsületes munkának kevesebb a hozadéka, mint a krakélerkedésnek. Hogy plasztikusabban fejezzem ki magam, mivel csökött termete miatt bő fejjel – ahogy a klasszikus vicc poénja mondja: na pont a fej hiányzik – kisebb a többinél, így széltében növeszti magát, s ezzel tekintélyesebbnek is képzeli magát.
Hollik Istvánm a Fidesz kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán péntek este. kifejtette – minek után és közben, mint egy penitenciát kellő számú Soros-ozást követően -, hogy: „az Európai Néppárt már se nem konzervatív, se nem keresztény, se nem jobbközép”!
Nos nagyon ide kívánkozik: a róka és a szőlő(fűrt) története/meséje, melyből a savanyú a szőlő mondás származik. A mese már magában is csali, mert
egyfelől ugye volt Phaedrus, mármint a görög - bár állítólag csak Platon kitalációja – aki érintett a fabula szó eredetében is, aki akár mondhatott is ilyeneket,
aztán ugye volt a hasonló nevű római, aki előszeretettel foglakozott Aesopica –ával, ami annyit tesz, hogy Aesop fabuláit, na most vagyok bajban, mert mondhatnánk, hogy latinra fordította, de az az igazság, hogy valószínű ennél sokkal többet tett. Számos szakértő szerint – hogy...
justhpeter
"Nem őszinte az Európai Néppárt" Mondja az a Hollik, akinek még nem volt egy igaz mondata mióta a csürhét szolgálja.
"az Európai Néppárt már se nem konzervatív, se nem keresztény, se nem jobbközép" Mondja Hollik, akinek a pártja, annak vezérkara és tagsága hasonló cipőben jár sem nem konzervatív, sosem volt keresztény és soha nem látta a jobbközepet.
A csürhét vezető náci felhangról már nem is beszélve.
karma1
Hat valoban nem az! Mar regen el kellett volna kuldeni a pichaba a dagadt csatart, de annyira udvariasak, hogy abba egesz Magyarorszag beledoglik.
Javaslom, hogy tartsak csak bent ezeket a parazitakat, legalabb az egesz katyvasz elobb szakad a nyakukba,. es talalhatnak maguknak mas elfoglaltsagot az EPP-d gittragok,...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.