Amszterdam városa átveszi a fiatal felnőttjeitől a tartozásuk egy részét azért, hogy felszabadítsa azokat, akik küzdenek azzal, hogy bekerüljenek a munka vagy az oktatás világába. A fiatal felnőttek körében Hollandiában – ahogy máshol is Európában, például Angliában – nő a hitelfelvétel aránya, ami pedig állítólag hátráltatja őket abban, hogy belépjenek a munkaerőpiacra vagy befejezzék a felsőoktatási kurzusaikat. A városi próbaprojektben egy önkormányzati hitelbank tárgyal a hitelezőkkel az adósságok felvásárlásáról. A rendszerben részt vevők kölcsönt kapnak, hogy visszafizethessék az adósságaikat a saját lehetőségeikhez mérten. A hitelezők először 750 eurót kapnak ösztönzésül, hogy kezdjék el átadni a követeléseiket az önkormányzat bankjának, majd a fiatalok további adósságait is törölhetik, ha sikeresen részt vesznek képzéseken vagy oktatási programokban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Persze a M1-en erről soha nem fognak hallani, csak továbbra is a migránshordákról, akik rettegésben tartják a városlakókat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.