Cser Ágnes, a kormányt támogató szakszakszervezi vezető szerint a büntetés csak megrontaná a beteg orovos közötti bizalmi kapcsolatot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Cser Ágnes miről beszél?! A beteg és az orvos közötti bizalmi kapcsolat már régen megromlott: a hálapénzt nem hálából adja a beteg, hanem kikényszerítik! A várólisták olyan hosszúak a tb. ellátásban, hogy kénytelen a szerencsétlen - főleg, ha pl. a gyerekéről van szó - magánrendelésre menni. És most ez a legújabban kipattant, de valójában régebbi ügy: a miskolci kórház főorvosa sterilizált egy nőt, mert cigánynak nézte! Mint a nácik... És ha az lett volna, akkor elfogadható a tette? Mellesleg, nem csak a főorvos a bűnös (és nyugodtan mondhatom, hogy gyilkos), hanem aki a műtétet elvégezte, illetve, akik asszisztáltak hozzá. A történetet egyébként elhiszem, már korábban is így emlegették a "főorvos urat" a szülésznők. És vajon mennyi hálapénzt kapott - és mire? Hogy nem tett több nőt nyomorékká?!
Béla333
A kormány és annak a bábja (Cser Ágika) nem akarja, hogy állami pénzből rendezzék az orvosok fizetését, nekik nagyon jó úgy is, hogy a kiszolgáltatott betegek hálapénz formájában fizetik meg az orvosokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.