Turcsány László az Indexnek azt mondta csak segíteni akart, most mégis őt hurcolják meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kormány egy szimpla kormányhatározattal úgy döntött, hogy hiába a törvényeken alapuló jogerős bírósági döntés, felfüggesztik a börtönviszonyok miatt járó kártérítések kifizetését.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bpcs másolási hiba:
Az a bizonyos féltett orbáni kultúra

meglehetősen egyértelmű ízelítőt kaptunk ártunk és qurmányunk mentalitásából az elmúlt pár óra során is

Mint ismert Őfenesége rosszallását fejezte ki – na jó taxatíve betámadta – a zömmel roma bűnözőket – haggyá má Wazze a hülyeségeiddel, persze, hogy nem a Flóriról van szó=)) – érintő ítéletet. Ezzel egy időben a Kúria ítéletét is megmorogta szintén a romákat érintő szegregációs ügyben. Igen jól tetszenek érzékelni: „A kormány mindkét esetben egy-egy szimpla kormányhatározattal úgy döntött, hogy nagy ívben tesz a törvényeken alapuló jogerős bírósági döntés, felfüggesztik az ítéletek szerint járó kártérítések kifizetését.”
Szinte ezzel egy időben került a médiába (pontosabban ő tette magát oda) a derék Turcsány László, a Fidesz salgótarjáni önkormányzat frakciójának vezetője. Aki egy halálos balesetnél „tunkolt”, de az áldozatáról készített fotót és posztolta azt Facebook-oldalán. Mondván: „Sokkos állapotba kerültem. Azért fotóztam ”

Igazat kell adjak az index szerzőjének: „De hát kétharmados jó reggelt kívánok – ezen a NER tizedik évében miért lepődjünk meg?”!
Dr plágium
Kegyeletsértő és sokkoló!
Ő mit érezne, ha faszabukról értesülne egy szerette haláláról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.