A “legfőbb ügyész” válaszában tetteti a hülyét, mert tudja, hogy egy alapvető kérdést, talán a legfontosabbat tettem fel neki Simonka ügyben. Megkérdeztem, hogy kapott-e a beosztottaitól olyan feljegyzést, hivatalos iratot, amelyikben jelezték neki a nyomozó ügyészek, hogy le kellene tartóztatni ezt az embert (pl. mert szakmányban próbálja a tanúkat lefizetni)?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Eddig is tudta mindenki, hogy Polt Péter a fidesz bábjaként teszi azt, amit tesz. Az Elios ügy kirobbanásakor mindenki pontosan tisztában volt azzal, hogy az égvilágon semmit nem fog találni az általa vezetett ügyészség. Mint ahogy nem nyomoz Mészáros, Rogán, Matolcsy vagy épp Farkas Flórián után sem. Nem nyomoz, mert ez nem érdeke a kormánypártnak. De Poltot ez nem zaklatja föl, a szintén a Fidesz kezében lévő ÁSZ-hoz hasonlóan – ki tudja még kinek –, de hétről-hétre azt próbálja bizonygatni, hogy ő márpedig független mindentől és mindenkitől, valamint neki ne mondja meg senki, hogy ki a bűnös és ki nem, azt ugyanis ő mindenkinél jobban tudja.
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82854996_1504586046371682_5464706994889818112_n.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.