Az iskolai szegregáció miatt jogerősen megítélt kártérítés helyett képzéseket ajánlottak fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Fogadják csak el. Ha fájt nekik az iskolai kirekesztés, akkor biztosan borzasztóan fájlalják, hogy lnem haraphattak bele a tudás almájába.
Márpedig a tudást nem lehet megfizetni. Ott lesznek az átlag magyarnak megfizethetetlenül drága tanfolyamok, nosza, lehet tanulni, behozni a lemaradást ami a szemét magyarok miatt következett be.
Itt jelentem be, hogy én viszont tanultam, ledolgoztam 33 évet a semmiért, úgyhogy most kártérítést kérek a szétcseszett életemért!
1magyar
Nem is a tanulás kell nekik hanem a pénzünk. Mert ha nem kapnak pénzt miből fizetik ki az ügyvédet?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@1magyar: Látod! Hatalmas érdeklődést váltott ki a véleményünk. Minenkinek ez, akivel beszéltem erről, csak éppen kussol a hatalom. Nem értem, ezeknek a rüheseknek miért jár pénz azért, MERT NEM TANULTAK?
Menjenek vissza Indiába, ahonnan jöttek és fejjék az ottani kormányt. Utálom Orbánt, de ebben igaza van.
Ronin2
Horváth Aladár,meg az uszingató Mohácsi testvérek is tanítóképzőt végeztek.
Miért nem nyitnak egy "pozitívan szegregált" iskolát kimondottan roma tanulóknak,hogy bebizonyítsák,hogy a csíborszeműek nem kaptak megfelelő szintű oktatást?
Persze,Gyöngyöspatán,nem ám a Sas-hegyen!:D
Hja,kérem,mennyivel könnyebb hőzöngeni,állandóan a markunkat tartani,mint cselekedni!
Ne adj' Isten,effektíve dolgozni?
Ui:- verjék le Flórin azt a 100 milkát,így is a hússzorosát nyúlta le a tesóktól.
namihami
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: @1magyar: ""Ne higgy a görögnek, akkor se, ha ajándékkal jön!""
Ez a felajánlott ""természetbeli"" oktatás nagyon szépen hangzik, csak sajnos, a Fideszt ismerve, nemhogy több sebből, de csak vérzik. Ismerve és megtapasztalva az eddigi tevékenységeiket, a vége az lenne, hogy majd ŐK összeállítják, kitervezik, kiírják a projekteket, kijelölik a projekt végrehajtóit és máris oda a teljes összeg. És a végén lesz megint egy csomó olyan képzés belőle, amiből se haszna, se elhelyezkedési lehetősége nem lesz az ""oktatottnak"". Miként erre már több fideszes pályázatnál láthattunk példát. Akiket pedig kizártak az eddigi oktatási lehetőségből, azok a jövőbeli oktatást már nem biztos, hogy egyáltalán igénybe tudják venni.
Nem helyes, hogy pénzzel oldja meg az állam a mulasztását, de legalább TALÁN okul belőle. Persze, ezt se azokkal fizetteti, akik hibáztak, mert ezt is a haverokhelyi önkormányzati csicskások helyett a köz fogja fizetni. Hogy mikor? Mint eddig minden hasonló büntetéssel, ezzel is durcáskodni fognak. A vége pedig egy ""elioszizálás"" lesz. Emlékeztek ugye? Inkább visszaléptek, mint az, hogy teríteni kelljen a családi lapokat. Ezt is megpereli a nemzetközi fórumokon valamelyik fél és a végén vagy kiléptet minket az Unioból vagy fizetni fog. Csak akkor már a pluszköltségekkel növelve. Amit szintén mi fizetünk.
Eladott Ország
Az a kormány ajánl oktatás, amelyik a tanárok túlmunkáját se fizeti ki?! Amelyik hagyta ellopni a roma felzárkóztatásra szánt uniós 1,4 milliárd Ft-ot, és a büntetést is a közössel fizettete ki, és az a tolvaj Farkas Flórián még mindig képviselői között ülhet! Nyilván valami haveri cég sokszorosan túlárazott tanfolyamát ajánlanák fel. Mészáros egy év alatt begyűjtött 100 milliárdja sokaknak már értelmezhetetlen tartomány. Amiatt miért nem hőbörög egyetlen fityeszes se? Jó eséllyel a kártérített cigányok többsége okosabb, mint a Lölő, akiről tudjuk, hogy okosabb, mint a Zuckerberg , akkor a pénz jó helyre kerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.