MIT KÍVÁN A MAGYAR NEMZET??? =)) Néhány nap múlva Göncz Árpád városközpontra változik az eddigi Árpád híd metrómegálló neve. Abban nem vagyok biztos, hogy a nemzet elsöprő akarata testesül meg a döntésben, sokkal inkább valamiféle liberális, karácsonyi dac: mi vagyunk a volánnál! A pártsemleges Közlekedő Tömeg Egyesület nyilatkozata szerint mindenesetre zavaró, hogy politikai indíttatásból évente többször több közlekedési csomópont neve változik, …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak pofátlan,

de elképesztőn ostoba is, s igencsak árulkodó Plihálás

A párt központi napilapja – nincs rá jobb szó – fröcsög annak kapcsán, hogy az Árpád-híd talányos név Göncz Árpád városközpontra változik. Hogy kell-e a volt KE-től városközpontot elnevezni szerintem nem, de sokkal kisebb gond, minthogy Copy-bá szabadlábon van.
Nos a fröcsögés a szokott, de vannak extra nyalánkságok is. Ebből kettőt emelek ki:
egyrészt; hivatkozik a Közlekedő Tömeg Egyesület nyilatkozatára, amit idéz is: „mindenesetre zavaró, hogy politikai indíttatásból évente többször több közlekedési csomópont neve változik, mert ettől csak bonyolultabb lesz a tájékozódás, kivált a külföldiek számára”. Igen ez igaz, de valahogy a többi esetben a derék párt-lap nem hivatkozott rájuk, s ha igen mocskolták őket.
Másfelől; „Árpi bácsi valóban korlátozója volt a hatalomnak. Pontosabban kerékkötője. Sosem írta alá a nem tetsző törvényeket.”! Ennyit a köztársaság nélküli KE mai megítélésről! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.