A Városi Kurír is beszámolt arról, hogy Bogdán László, Cserdi polgármestere a héten Raoul Wallenberg – díjban részesült. Ebből az alkalomból beszélgettünk Bogdán Lászlóval a cigányság helyzetéről, a kirekesztésről, a szegregációról. Természetesen kikerülhetetlen volt, hogy megkérdezzük a polgármestert arról is, mit gondol mindarról, ami az elmúlt hetekben Gyöngyöspata kapcsán történt hazánkban.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
De jó is lenne ha mindenki elolvasná ezt az interjút. Erre az emberre csak felnézni tudok és megemelem a kalapom előtte. Okos értelmes, higgadt és minden szava igaz és telibe talál.
És rengeteget tesz a cigányságért. Farkas Flórián a cipőjét se köthetné be.
Saját verse:
„Minket egyformán tép a szél.
Minket egyformán ver az eső.
Minket egyformán süt a nap.
Minket egyformán dermeszt a fagy.
Mi mégsem értjük egymást.”

"– Nézze, nincs értelme köntörfalazni….1990-óta soha sem vette komolyan egyetlen politikai csoport sem a cigánykérdést. Milliárdokat szórtak ki az ablakon “felzárkóztatás” címén, amiből aztán nem lett semmi. Az uniós pénzek garmada tűnt el, mint szürke szamár a ködben, nulla haszonnal. Tudja, hány ember jutott munkához a Farkas Flórián fémjelezte Híd a munka világába projekttel? Egy sem. De eltűnt büntetlenül 1,6 milliárd forint, amiből “csodákat” is lehetett volna csinálni. Farkas pedig ott díszeleg a parlamentben. "
"– Mélységesen megdöbbentem, hogy az ország első embere “cigányozik”, tovább szítja a feszültséget Tartok attól, hogy mivel nincsenek, nem akarnak a fránya menekültek jönni, újabb ellenséget kell kreálnia a hatalmon levőknek. Ki lenne erre a legjobb? Az ingyenélő, a semmirekellő, a mocskos cigány. Nem hiszem, hogy véletlenül történik mindez. Lázadozik a lelkem, mikor olvasom a híreket és látom, a miniszterelnök még tovább srófolja a gyűlöletet. Nem a magyar állam felelősségéről beszél a szegregáció kapcsán, nem a tudatlanságba taszítottaktól kér kormánya nevében bocsánatot, arról nem is vesz tudomást. Hogyan is van akkor ez? "

Milyen miniszterelnöke az hazánknak aki csak gyűlöletet tud kelteni ?? Megmondom egy aljas hatalmáért mindent megtevő szemét ember. Méltatlan az ország vezetésére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kereső: Ismétlés a tudás anyja. Tegnap 17:04-kor linkeltem be ezt a cikket: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-cserdi...
kereső
@Eriksson: @Eriksson: Akkor olvasgasd vissza a "beszélgetésedet" S-el. Aztán itéld meg magad, hogy mit csinálsz. Az egész polémiátok Bogdán L.-ról és a cigányokról undormányos. Ja és nem sáriztál-hanem sároztatok. A belinkelt cikk-el nem teszed jóvá, az egész beszélgetést. Nem tudom a szavaimat megválogatni- még Veled szemben sem, amikor ezt teszitek.Alattomosan, de kitartóan karaktergyilkolásztok.
Shikari
@kereső: Nem kérdőjelezhetem meg, hogy embereket munkára rávenni mitől ekkora hősi tett? Ja, hogy munkakerülő, mihaszna népséggel tette, akik képtelenek voltak 500 éve beilleszkedni? És belőle csak egy darab van, mert sehol az országban nem hallottuk, hogy ezt követték volna! Az is tény!
Tény még, hogy sem ilyen vezetőt, sem ilyen dolgozni vágyó vezetetteteket nem sikerült felmutatni. Tényleg egy varázsló Bogdán, de nem tipikus, hanem különleges. Ha ő ezt abba hagyja ezek megint kerülni fogják a munkát.
És most ezzel haknizza körbe az országot! Jelzem, a többség tudja, hogy kell dolgozni és nem kell nekik egy különleges tehetségű varázsló, aki rászoktatja őket!
kereső
@Shikari: Megjöttél bozgor? Igy dél tájban jó reggelt. Tőled nem is várok mást, mint amit összeirkálsz. érdekes gondolataid vannak annak fényében, hogy farkas flórián nevű diszcigányotoknak az 1,6 milliárd X2 ( merthogy a kurmány kifizette mégegyszer az elsikkasztott összeget) ellenére sem sikerült az, ami Bogdán Lászlónak egy fillér támogatás nélkül. Na menj haza, és ott osszad a habonyi kultúrát.
Eriksson
@kereső: Ha nem tudod megválogatni a szavaidat, akkor innentől figyelmen kívül hagylak.
Egyébként sem írsz semmi érdemlegeset.
Shikari
@kereső: Otthon próbálkozz ezzel a stílussal takony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.