A Városi Kurír is beszámolt arról, hogy Bogdán László, Cserdi polgármestere a héten Raoul Wallenberg – díjban részesült. Ebből az alkalomból beszélgettünk Bogdán Lászlóval a cigányság helyzetéről, a kirekesztésről, a szegregációról. Természetesen kikerülhetetlen volt, hogy megkérdezzük a polgármestert arról is, mit gondol mindarról, ami az elmúlt hetekben Gyöngyöspata kapcsán történt hazánkban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Horizont: Bogdán László csodát müvelt Cserdiben pedig csodák nincsenek!
Érdemes megnézni azt a falut ,talán még a krónikus cigánygyülölöknek is használna...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Horizont: Bogdán László csodát müvelt Cserdiben pedig csodák nincsenek!
Érdemes megnézni azt a falut ,talán még a krónikus cigánygyülölöknek is használna...
CsipkeRózsa
Ki tud arról, hogy a parlamenti ülésen Farkas Flórián felszólalt-e a legújabb orbáni uszítás ellen?
Tudtátok, hogy a Wikin azt írják, hogy Farkas Flórián egyetemet végzett?
namihami
@CsipkeRózsa: Egyetemet talán nem, de a rácsos akadémiát biztosan. Azóta él a mentessége, mióta a tezsvíre a főnöke, megbízója és a rábízott pénzek nagyjának haszonélvezője.
Ez egyben a menlevelének alapja és aláírója is.
Nyírfa
@Horizont: Köszi, hogy beidézted a verset! Olyan igaz, mint maga Bodán László.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Valahol olvastam, hogy Farkasnak csak érettségije van, de az is megkérdőjelezett. De nem is a képzetlensége a baj, hanem a méltatlan, érdemtelen viselkedése. A jóindulatú Göncz Árpád megkegyelmezett neki, így utólag, nagy kár volt.
Nyírfa
Az a párhuzam, amit az elitista és a náci kormányok között von, több mint elgondolkodtató. Én az elitizmust inkább a nácizmus melegágyának érzem, de a végeredmény tekintetében, mindegy.
csak úgy....
@Shikari: tibim,beszéljünk arról,hogy te mikor melóztál utoljára!
azt tudtad,hogy magyarországon a munkakerülök,mint te ,-az a "büdös cigány" kategória?
Csizmás Kond
Minden alkalommal bárhol is történjen bármi, amikor valakit, valakiket, bárkit noszogatva, erőszakolva, kell előbbre vinni, beilleszteni, támogatni a saját érdekében akkor az ember úgy érzi mintha nyomorékot, magatehetetlent kezelne...pedig ép egészséges, izmos, szaporaképes, tele életkedvvel, finesszel megélhetési ötletekkel teli emberekről van szó.
...ezen a címen mindeni támogatásra szorulna, de egyesek úgy érzik, hogy nekik ez külön kijár...mert a magyar megszokta hogy vagy az egyik vallási érzékenysége miatt kell süsse a fejét és bocsánatért esedezzen vagy a másik ingyenélését kell fizesse ...és sajnos egre több ilyen félkegyelmű van akiknek ez a helyes.
Nyírfa
@Nyírfa: 14.27

Lemaradt egy betű a nevéből: természetesen, Bogdán László.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: 14:52

Akikről írsz, ők is magyarok.
csak úgy....
@Nyírfa: már a nyilasok észrevették,hogy van egy réteg,akik parancsra az annyát is...
ha az nem böcsüli a fhürert!
csak úgy....
@csak úgy...: a fanatikus bolsikat kihagytam,még jön az ó mi jó,oszt kapok a pofámra
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,ha véled nem bánnak rendesen,normálisan, emberhez méltóan,ugye akkor te is karmolsz? ...eselleg,te már annyira kersztény,hogy ha jobbru pofán csapnak,akkor tartod a balt ?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Nem érdekel akárki, éljen meg úgy hogy azt ne más kelljen fizesse vagy támogassa.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Igen, az orbán-kedvencek pedig a sokszorosát kaphatják a közösből a semmiért, mert ők megérdemlik.
Csizmás Kond
@csak úgy...: Nem tudom mit akartál kisütni ebből, viszont azt tudom hogy nagyonnagy általánosságban mindenkivel mindenhol úgy bánnak ahogy azt megérdemli. Ha történnek kivételek ott a törvény. Ez minden világban így van.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...huba...te direkt Orbánozni akartál egy kicsit ugye ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A törvényt nem mindenkinél kell betartani, lásd cigány-kárpótlás, mert egy ember felülírhatja.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem azért, mert akartam, hanem, mert ő áll minden szemétség mögött.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ..:)...szerintem ezt már csak gyógyszerrel tudod megelőzni :)
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Légyszíves magyarázd el nekem is hogy te miben látod a cigányok kárát azzal, hogy külön osztálytermekben kellett járjanak ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: a törvény? ippeg a napokban rúgta seggbe személyesen orbán a tölük származó törvény! csak kapaszkodjatok erösen viktorba...,2022ben lesz krumpli szarásig..
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...letudnád írni melyiket vagy csak a kocsmáros asszonytól hallottad ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: baxod,ezen ne múljon! azt a fránya sokan vannak a cellába törvényt!
elbaxták stadionokra a börtönök árát,...azért másképp gondolkodnál,ha mondjuk a fiad egy közlekedési baleset miatt,pesze neked nem is lehet fiad...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...azt úgy értettem hogy szószerint...és fiam az van, kettő igaz nem én szültem hanem a feleségem de ezt már te nem érted...
Csizmás Kond
@Horizont: Igen ezt hiszem...vagy nem így volt ? a tanárok is mások voltak? a lecke is más volt?
kereső
"Cserdi működik, az ország miért nem?" /Bogdán László/.
És nem csak farkas flórián tiltakozását nem hallottam, olvastam, hanem az EP alelnökké avanzsált járóka liviáét sem, a "neves" jogvédőét sem.
A "másik" tanterem nem csak másik osztálytermet jelent, hanem oktatási minőségi különbséget is- ez a szegregáció igazi arca. Ehhez csak annyit, hogy Cserdi minden gyermeke tanul- ki még általánosban, a nagyobbak közép iskolában.
csak úgy....
@Csizmás Kond: még,hogy én nem értem!? különben rendes macskáknak több szokott lenni,mint kettö! :) oszt ,külföldön fonak e már maguknak egeret?
Csizmás Kond
@csak úgy...: nem, ott is vannak liberális egerek akik feláldozzák magukat önként.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem csak az osztályterem volt más, hanem a megalázás, a gyerekekkel való bánásmód, a kirekesztés, a mindenkit hülyének nézés. A további életvitelük alakulása a kimaradt éveket nem lehet pótolni.

A gyógyszereket ajánld a családtagoknak, mert másoknak felelőtlenség.
kereső
Én egyébként nem csodálkozom a miniszterelnökön, Várható volt, hogy "keres" egy új harcolni valót, mivel a sorosozás-és migráncsozás már kifullad. Annak a miniszterelnöknek mi sem kézenfekvőbb, mint a legnagyobb magyar kissebbséget megtalálni, hiszen azok után a fényképek után, ahol belga,holland újnácikkal pöffeszkedik a fényképen , már sokat elárul arról, hogy hova is tartozik. Nemrég derült ki, hogy toroczkai (tóth) lászló élénk levelezős kapcsolatban állt a norvég tömeggyilkos breveikivel- az NBH orra előtt. Ki most a legnagyobb támogatója orbánnak- a "mi hazánk" toroczkai.Horthy után szálasit is felélesztik?
csak úgy....
@Csizmás Kond: "nem, ott is vannak liberális egerek akik feláldozzák magukat önként."
kezdelek érteni cirmi! gyerekek nyugatra mentek és te ezért köpködsz nyugat felé,mert szerinted nyugat a hibás ...
néked jobban állna az oktondi pocok,mint a csizmás kond!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: milyen megalázás mert csak azt fújod...miben nyilvánult meg ?...hacsak nem abban hogy olyan tanárok vállalták az oktatást akiket nem mertek megverni a kölkök.
és gyógyszer...nem ajánlottam csak felhívtam rá a figyelmedet, mert a beteges rögeszméidet olvasva kötelességemnek éreztem ...
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem tudom mert nem láéttam de biztos vagyok hogy ne egyszerre adták le az elsős és a hatodikos leckét. Az persze megtörténhetett, hogy a hatodikos az elsőssel járt hatodszor de arról nem más tehetett.
A gyerekeim soha nem szegregáltak, aláztak vagy bántottak más gyerekeket, Igyekeztek tanulni a tehetségeik szerint és nem kellett őket a viselkedésük miatt elkülönitsék másoktól. Ha rosszat tettek mert volt olyan is hogy betörtek egy ablakot vagy felborították a katedrát akkor az iskolai fenyítésen kívül még otthon is megkapták a magukét, szóval nemhogy haragudtam hanem pártoltam a becsületes nevelést.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Több helyen, ebben a témában leírtam a véleményemet, gondolom ott olvashattad. Itt is válaszoltam, vagy hozzászóltam. Amennyiben beteges rögeszmének látod, ne olvasd el, de ne is kérdezősködj folyamatosan, akkor kevesebbet olvashatsz tőlem.
Nyírfa
@csak úgy...: Ég a képem, amikor felemlegetik - sokszor maguk a németek -, hogy a magyarok lelkesen túlteljesítették a deportálásokat, a kivégzéseket.
És hiába, hogy abban az időben még eltervezve sem voltam.
Dr plágium
Sajnos hiába kéri, hegy ne legyen velük rossz ember...
Flóri következmények nélkül eltapsolta saját céljaira az Uniós pénzt, és nem történt semmi. Illetve az adófizetők pénzéből vissza fizették, és ott terpeszkedik a parlamentben pedig börtönben lenne a helye. Érdekes az nem bántotta őfelsége szemét, de a jogos kártérítést nem engedi kifizetni.
Csizmás Kond
@csak úgy...: azt a mondást biztos te is tudod, hogy kutyából nem lesz szalonna...te sem tudsz a személyeskedő neveletlen magatartásodon túltenni soha...így nevelődtél ezt tanultad otthon...és jól megtanultad.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Máskor azzal szoktál lerázni, hogy mást akarsz olvasni...:)
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Kevesebb időt töltök itt, máshol nagyobb a választék, talán közel sem ülők annyit a PC előtt, mint te.
csak úgy....
@Csizmás Kond: na jó...,ezt nem kerem ki magamnak,mert én is úgy vagyok veled,mint te a cigányokkal és a szerinted alantas népséggel! valamit tennem kell,ha nem szeretnék véled a pokolba az ítélet napig zsugázni...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...szerinted én hogy vagyok a cigányokkal meg azokkal az alantas népekkel...kik is azok ?
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi...,te kis aranyos,okos,szorgalmas,hazudós munkakerülö !:)
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: az itt meg a pc előtt...hogy is mondjam, ha a pécéelőtt vagy mindenütt ott vagy... amúgy nekem van időm de az miért bosszantó ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: baxod cirmi! neked a dioptria hiányzik vagy az értelem,eselleg mind,hogy nem bírsz óvasni? a fiaid merre élnek nyugaton,gondolom meg sem álltak elöled ámerikáig...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Azt írtam, hogy bosszantó, te kifogásoltad, hogy lerázlak, mert a huszadik kérdésed után bátorkodtam arra hivatkozni, hogy mást is szeretnék olvasni.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Egyébként a bosszantó szót te használtad, én nem mondtam.
csak úgy....
azon csodákszok unos-untalan,hogy a cigánygyülölö fideszes elvtársakat nem zavarja,hogy a miniszterelnök elvtárs máj köll dzsekszon arcfehérítöt használ...
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Mielőtt leráznál csak még azt szerettem volna tisztázni, amit már jó sokszor leírtam, hogy bár sokatokra meghökkentően hat hogy bátran le merem írni a cigány vagy bármely más náció nevet az soha nem mindenkire szól csak azokra akikről a cikk ír...példának okáért itt azokról a tetvekről van szó és én is csak azokra értem akik szándékosan nem akarnak beilleszkedni...és a szegregáció sem úgy kezdődöttaz iskolában, hogy építettek két iskolát egyet a cigányoknak és a másikat mindenki másnak...nem onnan a szokásaik marták ki és most akik úgy akarják elfogadtatni őket a szokásaikkal együtt azok azzal hogy őket pártolják másoknak okoznak kellemetlenséget...tehát kell pártolni az embert de csak azt aki megérdemli.
Csizmás Kond
@csak úgy...:csak pontos címert kérsz vagy fényképet is ?
verőce21
Más lenne az értelmezés, ha a magyar (mert cigóék szerint paraszt-) gyerekeket különítenék el a cigányoktól, és egy külön kis tanterembe ültették őket!
Úgy a magyarok lennének szegregálva, amit ők talán eltűrnének! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: csak remélem,hogy nem ausztráliába menekültek elöled,ott most még a benszülött kenguruknak is szar..
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A hozzáállásod, a lenézésed, ami nem tetszik a cigányokkal kapcsolatban, nem a leírt cigány szóval van baj. Persze, a véleményünk nem kell, hogy egyezzen, mindketten elmondhatjuk.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: A hozzáállásom az, hogy mindenkivel az érdemei szerint, és soha nem nézek le senkit aki nem érdemli meg.
csak úgy....
@Csizmás Kond: hazudós vagy mint a vergödszke...
Aki Én
@Shikari: 19. 14:17 Lásd legfelső körökben :(
Aki Én
@Csizmás Kond: Tessék:

Egy hete Orbán Viktor miniszterelnök arra utasította Varga Judit igazságügyi minisztert, hogy függesszék fel a büntetés-végrehajtásban résztvevő raboknak a fogva tartási körülmények miatti megítélt állami kártérítések kifizetését. Szerdán a felfüggesztés életbe is lépett, és többmilliárd forintot tart így bent az állam.

Csakhogy erre a kártalanításra a fogvatartottak pont a Fidesz-kormány által 2016-ban hozott törvény miatt jogosultak. "

vastagbor.atlatszo.hu/2020/01/17/a-fi...

Jogállamokban törvényt módosítanak, nem pedig egyszerűen figyelmen kívül hagyják kormányfői parancsra. Ez csak diktatúrákban megszokott.
Gondolom ez esetben is könnyebb lenne megérteni, ha mondjuk Gyurcsány tette volna így.
Eriksson
Ez a cserdii polgi, ez a Bogdán László pár évvel ezelőtt példát mutatott abban, hogy lehet egy falut "jó" útra terelni.
Ez a cserdii polgi mára már csak egy díszcigány, aki járja az országot, előadásokat tart, hogy milyen szar és lenézett dolog cigánynak lenni. Gondolom jól megél a tiszteletdíjakból.
Sajnálom, hogy ide jutott.
csak úgy....
@Eriksson: én is rettenetesen sajnálom,hogy te ide jutottál! nálad a butaság és a rosszindulat dominál,vagy csak simán farkes flóri drukker !?
Eriksson
@Shikari: Bogdán megmutatta, hogy lehet. Most meg abból él, hogy terjeszti az igét, amit betanítottak neki.
Eriksson
@Shikari: Állítólag igaz. De ha a polgármester úr sokáig fogja járni az országot a faluja helyett, hamar el fognak kanászodni. :)))
Eriksson
@Shikari: Láttam néhány videót még évekkel ezelőtt, ezek őt igazolták.
Eriksson
@Shikari: Javarészt zöldséget termesztettek, többe is, mint amennyire szükségük volt. Itt van pl. ez a cikk:
www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-cserdi-csoda-folytatodik-2-honap-alatt-6-tonna-zoldseget-osztottak-szet/
csak úgy....
@Shikari: eszem a munkakerülö lelked,ma sem dógozni voltál,mert te arra allergiás...
csak úgy....
@Eriksson: @Shikari: "És az látszik rajta, hogy pontosan járnak dolgozni és van is eredménye? " ezt pont te kérdezed tibim a hibbant @Eriksson: bácsitól?
csak úgy....
@Eriksson: @Shikari: ti ketten ,született agyilad semmitevök...
Eriksson
@Shikari: Ne légy rosszindulatú. A tény az tény, valami elindult.
Ám az a baj, hogy nem ezzel haknizik, hanem elkezdett politizálni. Jobban mondva azt hajtogatni, amit a szájába adtak.
csak úgy....
@Shikari: csak óvatosan használd a dolgozni és a munka kifelyezést...,tudod ,hogy te mind a kettöre allergiás...
csak úgy....
@Shikari: és ezt ,pont egy született munkakerülö mondja ? fax kivan veled hazudós de nem szorgalmas tibi! neked a lánykori neved is naplopó...
Eriksson
@Shikari: Egyrészt igazad van, éppen azért kellenék Bogdánok, hogy változzon valami. De ez is másfelé indult.
Meg kellene hallgatni Forgács Istvánt, aki egy végtelenül okos, értelmes és problémaértő cigányember.
csak úgy....
@Shikari: föltehetöleg az 500 éve "ide jött cigányok" nagy benyomást gyakoroltak rád és a lelombozott munkakedvedre,dade...
csak úgy....
@Eriksson: azt tudtad,hogy @Shikari: már évek óte egy here ,egy naplopó aki csalánkiütést kap ha csak említik neki a munkát?
kereső
@Eriksson:@Shikari: Nektek mindent és mindenkit be kell sárral kenni? Mi bajotok? Van egy ember, aki nem a száját tépte/tépi, és nem szómágiázik, nem kapott milliárdokat arra, hogy a falujában öntudatos, dolgozó és tanulni,okosodni vágyó emberekké formálja a cigány lakosságot. Először csak önellátásra termeltek- ma meg már budapesti nagy szállodák kötnek szerződést velük a termékeik megvásárlására. Erre jöttök ti- fidesses majmok, akik az EMBERT kezditek el ócsárolni, besározni. Ocsmány, selejtes lények vagytok- és Bogdán Lászlónak a cipőjét nem pucolhatnátok meg.
Eriksson
@kereső: Oktondi. Hol sárizom én a cigányokat? Figyelj jobban.
És válogasd meg a szavaid, én nem beszélek így veled.
kereső
@Eriksson: @Eriksson: Akkor olvasgasd vissza a "beszélgetésedet" S-el. Aztán itéld meg magad, hogy mit csinálsz. Az egész polémiátok Bogdán L.-ról és a cigányokról undormányos. Ja és nem sáriztál-hanem sároztatok. A belinkelt cikk-el nem teszed jóvá, az egész beszélgetést. Nem tudom a szavaimat megválogatni- még Veled szemben sem, amikor ezt teszitek.Alattomosan, de kitartóan karaktergyilkolásztok.
kereső
@Shikari: Megjöttél bozgor? Igy dél tájban jó reggelt. Tőled nem is várok mást, mint amit összeirkálsz. érdekes gondolataid vannak annak fényében, hogy farkas flórián nevű diszcigányotoknak az 1,6 milliárd X2 ( merthogy a kurmány kifizette mégegyszer az elsikkasztott összeget) ellenére sem sikerült az, ami Bogdán Lászlónak egy fillér támogatás nélkül. Na menj haza, és ott osszad a habonyi kultúrát.
Eriksson
@kereső: Ha nem tudod megválogatni a szavaidat, akkor innentől figyelmen kívül hagylak.
Egyébként sem írsz semmi érdemlegeset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.