Szombaton több tucat békési településen nem volt áram, többször üzletek is elsötétültek. Vasárnap már Csongrád megye déli részén is áramingadozások vannak, Bács-Kiskunban a rendőrséget is kivezényelték az áramszünet miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ugye ha parancsszóra, a kormány utasítására határozzák meg a rezsi díjakat, akkor nem kell csodálkozni, hogy a szolgáltató a kormánytól várja azt is, hogy milyen pénzből végezzék el a hálózatok karbantartását!
Ezt úgy hívhatjuk, hogy a Fidesz által előállított piaci viszony.
Hülyék gyülekezete.
lusta
@görbetükör: Már elnézést, de Ön kétségvb meri vonni a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk működését? A magyarokk résézre tett jótéteményeit? Az ellenzék tevékenysége vezetett a vezetészakadáshoz, merft az ellenzéknek az a legjobb, aha a magyeroknak a legrosszabb lesz az életük. A nemzethy magyarság nem tűri a multik szabotáló akcióit.
görbetükör
@lusta: Egyszerű kérdéseket tettem fel. Lehetne a saját szavaiddal válaszolni, nem közhellyel tömni a fórumot?
Megismétlem a kérdéseimet:
Szerinted miből lehet fenntartani bármit is? Vagy te ingyen szoktál dolgozni?
lusta
@görbetükör: Ne haragudjon, de a mai nap Önt elhagyta a humorérzéke. velem is meg szokott esni ilyesmi.
Az egészben a legrosszabb, hogy a szolgáltatók és más gondolkodni is képes emberek mindezt már megmondták a ˝rezsicsökkentés˝ bevezetésekor. Én megpróbáltam a papagájkommandót idézni, mert kb. ilyen szövegekkel fognak majd jönni. Ide is.
Mellesleg az is egy gond, hogy a rendszer működtetéséhez nem csak fenntartást kell biztosítani, hanem a hosszútávú működtetéséhez a fejlesztéseket is. Elég egy kis termelőüzemet, a nagyokról már ne is beszéljünk, megnézni. Az elhasználódott részeket nem csak cseréli a gondos gazda, hanem korszerűbbre cseréli. Egy kizsigerelt vállalkozástól, de még a családtól sem várható el mindez, pedig ők is szeretnének fejlődeni. Ezen emeberek gondolkodásmódját nézve, minekünk elég a hazai gyártású gyertya is.
görbetükör
@lusta: Bocsi, tényleg nem vettem, hogy az irónia, mert ettől a "papagájkommandótól" mindig kiakadok.
Egyébként egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.