A Fidesz szellemi holdudvarának egyik meghatározó alakja szerint azok a jó fiatalok, akik “kevésbé” foglalkoznak politikával. Az 1956-os egyetemistákhoz ma hasonló korban lévők elenyésző része felkészületlenül, harci tüzet fújva a politikában a hatalomszerzést tekinti a céljának – írta a Magyar Hírlapban Csizmadia László, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát fiatalok nem vagytok (hacsak a pártotok nevében szereplő nem számít), de a többi az stimmel rátok! =))
Sámannus
Mondjuk ezután a mocskos banda után kárt okozni már nem lehet többet, mint amit ebben az agymosodában végeztetek.
colibri
Érdekes! Itt, ebben az országban akinek csak egy morzsányi köze is van a politikához, az mind kivétel nélkül a hatalomszerzést tekinti céljának. Egyedüli kivétel a fidesz, hiszen őket nem érdekli a halalom. Kizárólag a hatalom megtartása, a "megcsinált" 2/3, aminek meglétéért minden eszközt bevetnek és azután mindent, szó szerint! azt csinálnak, amit csak akarnak!
fahrenheit451
A CÖF is megszólította a fiatalokat.
Bakker !!!

CÖF: Az őrült ők ketrece c. film - fekete-fehér, 4:3-as (vagy 3/3-as), kezdő időpontja 2009-től 2099-ig folyamatosan bármikor.

2020-ban jegyelővétel a 2009-es előadásra: "keresztények vagyunk, amióta Orbán keresztény, ha Orbán buddhista lenne, akkor mi is buddhisták lennénk" jeligére

#kereszteny #csuhasokterdre #vagyamitakartok #olyanizekvagytok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.