A párt szerint jobb lenne, ha az intézményt a város üzemeltetné.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
igazi fityesznyik tempó a mások nyomorát ócska politikai céljaikra használják! =))
Málna
Ha jól értem, ez egy magánintézmény. Majd elrendezik ők a betegekkel az ügyet. Mi köze ehhez a polgármesternek?
Nessy
Na, ezért a nagy "aggódás"! Jelenleg nyereséggel működik az intézet, ergo "jó lenne, ha a város üzemeltetné", üzeni az aggódó fidesz! Aztán, mikor két év múlva ki kellene cserélni a műszereket, modernizálni a diagnosztikai készülékeket, akkor arra nem lesz pénz, és az egész padlóra kerül. Lásd államosított iskolák, kórházak. Meg a többi népnemzetivé lett vállalat.
Nessy
@RonaGyuri: Érdekelne a fidesz javaslata, mi lenne a teendője a betegekkel úgy napi szinten "Budaörsnek"? A kártérítés jogi procedúra, illetve megegyezés kérdése, amihez jogászok, ügyvédek kellenek,nem pártaktivisták!
RonaGyuri
@Nessy: a birkákat, ha csak maszlaggal is de etetni kell!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Engem is műtöttek szürke hályoggal. Ott hetekre elő volt írva, hogy ne emelj, ne hajolj, ne cipelj. Az első héten naponta többször kellett csöppeket használni, figyelve, hogy a két féle szemcsepp között félóra elteljen. Majd két hónap múlva ugyanez a másik szem műtétje miatt. Mire gondol a fidesz, mely feladatokat kellene Budaörsnek ellátni?
A kezelést a János kórház átvette! Ott pedig nagyon profi gárda van, és a beteg mindenek előtt! Évek óta járok rendszeresen kezelésre, hogy legalább az egyik szememet megmentsék. Nem vagyok egyedül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.