2020. január 09. 12: 03, utolsó frissítés: 12: 03 Egy jópofa és a környezettudatosság felé terelő játék-applikációval, a Kukacscsal nyerte meg nemrégiben Kállai Emánuel és ötfős csapata Csíkszeredá…020. január 09. 12: 03, utolsó frissítés: 12: 03 Egy jópofa és a környezettudatosság felé terelő játék-applikációval, a Kukacscsal nyerte meg nemrégiben Kállai Emánuel és ötfős csapata Csíkszeredá…020. január 09. 12: 03, utolsó frissítés: 12: 03 Egy jópofa és a környezettudatosság felé terelő játék-applikációval, a Kukacscsal nyerte meg nemrégiben Kállai Emánuel és ötfős csapata Csíkszeredá…020. január 09. 12: 03, utolsó frissítés: 12: 03 Egy jópofa és a környezettudatosság felé terelő játék-applikációval, a Kukacscsal nyerte meg nemrégiben Kállai Emánuel és ötfős csapata Csíkszeredá…

Forrás: hirolvaso.com
Feltöltő: Fox W Mulder
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fox W Mulder
Há-Há-Há :) Megcsinálták a szeméthgyüjtő ParasztMáriót az eredeti után 35 évvel
KukacsBácsi néven :-) Háhááááá há -hááááááááá :-)))))))))))))))))))
Felborulok a röhögéstől :-))))))))))))))))))))))
Fox W Mulder
Én úgy programoztam volna a kezdetét ,a paréjmárió kijön a kirmóból,nem szomjas , felül a szakadt paraszt biciklire aztán beborul az árokba .
Utána támadja meg a medve :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.