A fővárosba vezető utakon és az M0-s déli szakaszán több helyen araszol a forgalom a torlódás miatt.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Baleset miatti sávzárásra kell készülni a 4-es főút fővárosi szakaszán, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A Budapest felé tartók a 400-as főúti csomóponttól torlódásra készüljenek.

- A 11-es főúton, Esztergom és Tát között két személyautó ütközött össze. A 70-es km-nél egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom.

- Az 55-ös főúton, Mórahalom és Ásotthalom között, két személyautó ütközött össze. A 26-os km-nél lezárták a fél útpályát.

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az M1-es autópálya irányába vezető oldalon, Dunaharaszti és Halásztelek között araszol a forgalom, 15-20 perces az időveszteség.

- Torlódik a forgalom az M3-as autópályán Mogyoródnál, illetve az M0-s autóúttól befelé. A 4-es főúton Monor és Üllő között, a 31-es főúton Maglód és Mende térségében, a 10-es főúton Üröm előtt, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti határában kell lassulásra számítani!

- Lassú a haladás a 11-es főúton Leányfalunál, Szentendre átkelési szakszán, illetve Budakalásznál a főváros felé.

- Budakeszin is csak araszolnak a járművek a Fő úton Budapest felé.

Fagypont alatti a hőmérséklet, nem árt figyelni

Szinte az egész ország területén fagypont alatti a hőmérséklet. Az elmúlt napok ködös időjárása következtében a fák ágaira fagyott zúzmara súlyától azok letöredezhetnek és az útburkolatra kerülhetnek. Az autósoknak érdemes fokozott óvatossággal vezetniük.

Kompközlekedés

A Tisza felső szakaszán Tiszadob és Tiszalúc között az alacsony vízállás miatt nem jár a komp.

A folyó középső szakaszán Nagyrév és Tiszabög között, valamint a Vezseny és Martfű között közlekedő komp műszaki ok miatt nem jár.

Az alsó szakaszon Csongrád és Csépa között továbbra is bizonytalan a kompközlekedés. Érdemes a 451-es főúti Tisza híd felé kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.