2017-ben, miután megjelent Havas Henrik könyve Vona Gáborról, hirtelen előrukkolt valaki, miszerint a tévés újságíró zaklatta. Beindult a karaktergyilok... Előkerült mint a "vád tanúja" a rég nem hallott-látott Molnár Anikó

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez a két erkölcsi magaslat tiszta röhely.
Nyírfa
Ha igaz, amit Molnár Anikó állít - ha igaz -, akkor beleegyezett a szexuális jellegű tolakodásba, hiszen nem vetett véget a közös munkának. Utólagos reklamációnak helye nincs.
Az is sántít, hogy Havas nem fizette ki, de spongyát rá, nem fut a pénz után. Ilyen nincs. Pont egy celeb nem fog ügyet csinálni abból, hogy anyagilag megkárosították.

A feje tetejére állhat a fidesz a tanúival együtt, nem különben az egyre unszinpatikusabb ATV, Havast akkor sem tudják kiiktatni. Jó fej, nagy egyéniség, sok mindent jól lát. Van, amiben egyáltalán nem értek vele egyet, a modortalansága bicskanyitogató, de a hiányosságai ellenére is a műsorvezetők meghatározó alakja.
Én várom vissza a képernyőre.

Apropó: a Heti Hetesnek akkor lett vége, amikor Havas, Verebes és Alföldi kiszállt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.