Lemondott minden tisztségéről és a párttagságát is felfüggesztette Turcsány László fideszes képviselő, aki múlt héten a salgótarjáni halálos baleset áldozatáról posztolt fotót Facebook-oldalán, majd letörölte azt.

Halottról posztolt – most lemondott a fideszes képviselő

A politikus közleményében azt írta,

az elmúlt pénteken helytelenül cselekedtem egy tragikus baleset kapcsán. Ennek levontam a morális tanulságait és a következő döntéseket hoztam meg. A mai nappal lemondtam Salgótarján Megyei Jogú Város Fidesz-KDNP frakciójának vezetéséről, kiléptem a frakcióból, lemondtam egyéni képviselői mandátumomról és felfüggesztettem párttagságomat. Döntésemről tájékoztattam a Fidesz helyi vezetőségét.

Mint ismert, pénteken este Salgótarjánban, a Rákóczi úton elütöttek egy gyalogost. A 24 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Turcsány László saját elmondása szerint az elsők közt ért a helyszínre, majd telefonjával fotót készített az áldozatról és azt kegyeletsértő módon, kitakarás nélkül feltöltötte a Facebook-profiljára.

Szombaton az ATV-nek arról beszélt, sajnálja a történteket, az a gondolat vezérelte, hogy mielőbb meg lehessen állapítani ki volt a balesetet szenvedett személy, a mentők kiérkezésekor a feltöltött fotót törölte.

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
emarfe
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
nezelodo
Ez a finom úriember eldönthetné már, mit akar és mit nem, mert ezekből az "emberi" megnyilvánulásaiból csak az derül ki hogy dakota-kipcsák.
Jozefina
Ő legalább levonta a tanúlságokat, beismerte, hogy hibásan cselekedett!!! Kevesen vannak!!!
human
@Eladott Ország: Sajnos a propelleren már nincs moderáció. Ez a "rewax" profil már hetek óta itt ontja a reklámokat, ráadásul már az első posztok közt és a Propellernek mégsem tűnt fel és mégsem zárta ki. Már én is tényleg arra gondolok, hogy ezért talán pénzt kapnak.
human
@Jozefina: Azért jó lenne tudni, hogy saját döntése volt-e vagy pártutasítás.
fahrenheit451
Vajon hányan lájkolták ezt a megosztást?
És mi az összetétel?
2/3-ados fideszes többség megvolt?
Vagy volt az 4/5-öd is?
fahrenheit451
A fideszes náci zombi keresztények: Outpost
fahrenheit451
Halottól jót, vagy out-postot (a fideszes náci-keresztényzombik ajánlásával)
silber13
@human: Mit is vársz egy ilyen úgynevezett szerkesztőségtől, akik szemrebbenés nélkül eltűri holmi durbincsok, shikarik itteni alpri hangvételű ámokfutását, a nevezett "hirdetők" mellett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.