ORBÁN IS KÜZD??? A magyar kormány elkötelezett a nőkkel szembeni erőszak elleni küzdelemben: ezt a problémát nem egyezmények ratifikálásával, hanem törvényi szigort alkalmazva és valós segítségnyújtást biztosítva, a civil partnerekkel közösen kívánja megoldani – jelentette ki az igazságügyi miniszter hétfőn az MTI-nek nyilatkozva. Varga Judit pénteki, a Miskolci Áldozatsegítő Központban tett látogatásával kapcsolatban hívta fel a figyelmet arra, …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
NGO vs. civilek

s amelyik liba nem érti meg, annak majd jól a fejébe verjük

Varga Judit – aki izzig-vérig (i)gazságügyér - pénteki, a Miskolci Áldozatsegítő Központban tett látogatásáról számolt be tegnap a párt központi napilapja. A derék pártcsinovnyik odanyilatkozott, hogy: „A kormányzat ezt a problémát nem egyezmények ratifikálásával, hanem törvényi szigort alkalmazva és valós segítségnyújtást biztosítva, a civil partnerekkel közösen kívánja megoldani.”!
Nos tudom, hogy egy igazságügyi miniszternek nem illik konkrét ügyekkel foglakoznia, de ez nem jelenti azt, hogy a témában a konkrét ügyek egyértelmű tapasztalatait pofátlanuk lehazudja. Ami pedig a civil partnereket illeti az tény, hogy a témában is igaz: néhány a párttal közvetlen kapcsolatban lévő „civil” szervezet komoly támogatásokat kap, míg a függetlenek; a legjobb esetben is mocskolást, sőt akadnak vegzálások is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.