Valami nem tiszta az orosz metrókocsiknál. 

A BKV menedzsmentje gyakorlatilag beismerte az igazgatótanács rendkívüli ülésén, hogy az oroszoktól vett szerelvények többsége valójában új – írja a Népszava.

A BKV elszólta magát a felújított metrókocsik ügyében?

A lap szerint elszólta magát a BKV menedzsementje lényegileg elismerte, hogy az orosz Metrowagonmashtól új szerelvények érkeztek Budapestre, nem pedig a kiszállított kocsik felújítva. A lap azt írja, hogy az új városvezetés által delegált igazgatósági tagok addig forszírozták a rozsdásodás témáját, hogy közlekedési társaság képviselője kijelentette:

az első három kiszállított szerelvény szétszedése után a Metrowagonmash arra jutott, hogy azok olyan rossz állapotban vannak, hogy nem érdemes a javítással foglalkozni.

A Népszava szerint arra a kérdésre, hogy akkor mi van ezekben a kocsikban, ami nem új? Azt felelték a BKV illetékesei, hogy

a kocsik közötti átjárók ajtajai.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(nepszava.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az orosz Metrowagonmashtól új szerelvények érkeztek Budapestre, nem pedig a kiszállított kocsik felújítva." Ezzel sikerült elkerülni a nemzetközi tenderezést és még több közpénzt lopni. Nekünk Magyarország pénze az első!
uploads.disquscdn.com/images/c0dde7e6422ea5cba89c9b29f00465759aa92256a659040e18625ddeb3b49a7f.jpg?w=600&h=398
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@RonaGyuri: tegnap, 09:52; Orosz lemezillesztés. Ezért kell egy készlet csavarhúzó fejekből és fakocka az ajtózáshoz.
uploads.disquscdn.com/images/c3800318328cf839a5d1d084fb64a51a59a5812a0394c3570ad0344a867c1e4c.jpg?w=600&h=365
Sámannus
@Eladott Ország: Úgy gondolták, néhány Lyukkal pótolják a légkondit is.
Ezek lyukak annyira újszerűeknek látszanak. El kell ismerni drága volt ám az a festés amivel eltüntették, ráadásul elképesztő sokat beiszik a rozsda. Ne csodálkozzon senki azon, ha többe kerül, mint az új.
Yoda69
O1G utasitasara az magyar adofizetok penzebol lepukkant, oreg, ruszki metrokocsikat vettek. Azokat amelyeket meg Kazahsztan sem akart megvenni, most rasoztak Budapestre. Mi ez ha nem hutlen kezeles? orbannak es sarlosnak ezekutan felelnie kell a budapesti emberek ellen elkovetet csalasukert, mivel ezert az penzert vadonat uj, klimas metrokocsikat vehettunk volna a franciaktol.
Nessy
@Yoda69: Ha ezt Karácsonyék csinálták volna, már vonulna a békamenet!
Minő szerencse, hogy nálunk nincs "kettős mérce", csak Brüsszelben!
Eladott Ország
@Sámannus: ma, 09:51; Tahó Pityu még azt is mondta a metrófelújítás során: büfékocsi nem kéne! A pénz nem probléma, hiszen mint ahogy azt Fürjes Balázs is megmondta , a vizes vb meg sem kottyant a költségvetésnek. Van pénz dögivel. A kormány ugyanis továbbra is úgy viselkedik, mintha a befizetett adókat lényegében úgy és arra költhetné el, ahogy és amire csak akarja. Ez a két elmebeteg csúti cigány seggnyaló akik a pofázáson kívül semmihez nem értenek, eldöntötték , hogy a Lánchíd csak hatmilliárd forintba kerülhet. Azt hiszik, hogy a beosztáshoz/hatalomhoz észt is adnak.
Nos az ilyen fideszes marhákkal sikerült tönkre vágni és koldusbotra juttatni az országot. Ezekhez a debil szellemi fogyatékosokhoz már cak Vitézy Dávid hiányzott! A Vitézyek családfája:
s11.images.www.tvn.hu/2011/07/14/21/33/www.tvn.hu_1c4d8b33f41bb8aa14d12a55c8f114aa.jpg
Sámannus
@Eladott Ország: A költségvetés nem az országról szól, hanem a lopásról. Előbb e lopni valókat ütemezik be, és a maradékból szúrják ki az emberek szemét az állítólagos "költségvetéssel"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.