Budapest, 2020. január 21., kedd (MTI) - Létrehozzák a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyét, a Budapest Fejlesztési Központot (BFK), a nonprofit zrt. vezérigazgatója Vitézy Dávid lesz - tájékoztatta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kedden az MTI-t. Gulyás Gergely kiemelte: Budapest jelentősége, szerepe, lakosságszáma és lehetőségei alapján is a legfontosabb magyar város. A kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyeként Fürjes Balázs irányításával jön létre és működik a BFK. A névhasználathoz Karácsony Gergely főpolgármester hozzájárulását is megkapták, ezt köszönik neki, korrekt partneri gesztus volt - közölte.

Forrás: mti.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak egy betű változott =))

A nem-rokon rokony újra nyeregben, sőt

A derék Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár mér a mólt héten fenyegetőzött azzal, hogy
egyfelől; kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyez hoznak létre,
másfelől; számít Vitézy Dávid –ra.
S lön, egy friss MTI hírből: „Létrehozzák a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelyét, a Budapest Fejlesztési Központot (BFK), a nonprofit zrt. vezérigazgatója Vitézy Dávid lesz - tájékoztatta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár kedden az MTI-t.”
Az egy dolog, hogy egy komplett államtitkárság után még egy újabb pénznyelő*gépet is rittyentenek a főváros megrendszabályozása érdekében, de hogy ennek élére a derék Dávidkát reaktiválják az már sok(k)!
kereső
És akkor lesz pénz a Lánc-hid felújitásra, a hármas metró klimatizálására, a szemét eltakaritásra... és mindenre.
Felébredtem- és rájöttem, hogy bilibe lóg a kezem. Lesz propaganda, meg szómágia- csak probléma megoldás nem. Viszont az új kifizetőhely ismét teremt jó néhány rendszerhű (NER) aktivistát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.