Magyarország — Hiába már 27 éve, hogy egy orvosi műhiba miatt amputálták a lábát egy 68 éves asszonynak, mégsem kapta meg az ingyenes parkoláshoz szükséges mozgáskorlátozott-igazolványát. Valami hiba mégis lehet, ugyanis a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségét tömegesen keresték meg panaszosok, akik azzal a hivatalos indokkal nem kapták meg a végleges igazolványt, hogy „a rendszer még nem állt át az új helyzetre, illetve nem tudja azt kezelni”.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Rendszer nem állt át?? Nincs meg a bizottságnak, hogy miért rokkant egy ember?
Nincs meg a bizonyítékuk? Hazugság és hozzá nem értés.Ha valakit egyszer rokkanttá nyilvánítottak olyan dolog miatt ami pld. nem nő ki lába, keze miért hívják állandóan?
Legyen munkája a gonosz bizottságnak? Más értelmét nem látok.
Levendula
84 éves, lebénult családtagunkat kétévente kellett cipelni a neurológiára, szakvéleményt csináltatni, hogy az állapota nem javul... Szánalmas procedúra az egész! Olyan gyakran váltogatták egymást az orvosok, hogy alig találkoztunk régi dokival. Az újak mindig megkérdezték, hogy mit keresünk ott ilyen beteggel, akinek végleges az állapota.
1magyar
@Levendula Nem hiszik el a bizottság az orvosok által kiállított leleteket. Hazug,csalónak tarthatják a kollégáikat egyrészt, másrészt meg saját maguknak sem hisznek.
Ha már egyszer látták a végleges beteget, megnézik még egyszer hiszen ha az orvosok nem, de természetgyógyászok talán kinövesztik az új lábat is.
1magyar
A bizottsági orvosok egy szinten vannak agyilag Schobert Norbival, azt hiszik valaki kövér vagy beteg akar lenni.Csak úgy, hobbiból.
Aki Én
Nézze! Látom, hogy hiányzik mindkét lába, de honnan tudjam, hogy valóban mozgáskorlátozott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.