Mint kiderült, már az érkezésére külön stáb ment ki, és a bicikliről hosszú percekig faggatták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért érdeklődve várnék egy ilyen "színvonalas beszélgetést "akár Orbánnal, akár Kövérrel. És ott a királyi "közmédiában" a mi pénzünkön, nekünk csinálnak közérdekű műsort! Ennél még egy iskola rádió alsó tagozatos diákjai is tisztességesebb riportot készítettek volna.
Béla333
De Karácsonynak és az ellenzéki nyertes polgármestereknek kitüntetést kell adni a leköszönő Fideszes mocskoknak és extra végkielégítést! Cserében ilyen korrekt riportot csinál vele a "közmédia" közpénzen!
Sámannus
Ha hozzá vesszük, hogy a picsa mikrofonja kétszer erősebben szólt, mint a Gergőé, még azon is csodálkozom, hogy az Index jobban teljesített mint a lakájmédia. Az volt amire számítottam a tények kiforgatása, és a folytonos maszatolás a riport előtt és után, majd jött a szokásos migránycsolás. Nem bánom, hogy lesajnálom őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.