Miért parkoltak arrébb? Elnézést kér ezért a csúsztatásért? Mennek a szirénák? - ezeket is feltették Karácsony Gergely főpolgármesternek a közmédiában. A nem mindennapi színvonalú interjú kérdéseit az Index válogatta össze egy videóban: 

(index.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@tudode: Nem adhatnak mást, csak mi lényegük! Ennyire taksálják Karácsonyt és a fővárosi választókat! Köszönjük királyi tv.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Alighanem ezért a Makrancos Katáért egymást taposva versengnek a világ nagy TV állomásai, mert itt is látható, hogy Magyarország jobban teljesít!
fahrenheit451
Szerte a világon a nagy tech cégek, keményen dolgoznak az AI-n, az emberszerű megjelenésen.
Már most jobb a kifejlesztett AI, és az emberszerű megjelenés, mint amit ez a nő produkált - háttérben az egész M1 stábbal. Mert ebben mindenki benne volt, az egész elmúlt 10 év benne volt!

Máris törlöm a programjaim közül az M1-et, a HírTv-t, a TV2-öt (ezenkívül az összes Fidesz által leuralt csatorna - a Duna összessel együtt is - már törölve van... de most gondolj arra, hogy csak az M1 kerül nekünk közel 100 milliárdba, és mennyibe kerül a többi propaganda - elrejtve a propaganda a kultúra, a sport, a vallás mögé - csatorna finanszírozása? Brutális pénzek folynak el arra, hogy, minden rosszabb legyen, mert Orbánnak, egy személyben, és nem az országért az a jó, ha minden egyre rosszabb!) hogy a csatornák végigzongorázása miatt, még véletlenül se jelenjek meg náluk, mint aki nézi őket

Ez egy hosszú kerekedő szélén álló köztes állapot.
Hol van a föld, sőt a világegyetem középpontja?
Orbán Viktor.
Chuk Norris mindenkit legyőzött. Twice.
Kivéve Orbán Viktort.
Jelenleg az egész földön Orbán Viktor az, aki előbb kel fel, minthogy lefeküdt: Orbán Viktor le se fekszik, de már felkelt.
Aki Én
És most képzeljük el, hogy orbá na vendég, és vele beszélget ebben a stílusban.
namihami
Már csak azt nem értem, hogy a ""közszolgálati"" tv-t miért csak azok nézik, akik nézik. Hiszen egy ilyen ""riporter"" a BBC, NBC és hasonlók szintje fölé emeli a Magyar Televízió nívóját.
Vajon miért kellett ezért a mészároskatai villanásért a ""riportalanyt"" egyáltalán befárasztani az otthoni foteljéből? Ezt egymaga is lejátszhatta volna. Talán csak egy fotót kellett volna szembe tenni vele.
SystemError
Ezek az agyhalottak maradtak már csak fidesz táborban.

Ennek is örülni kell, mert ez legalább csak elharapja a szavak végét a többi beszédhibással szemben.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.