A fitneszvállalkozó szerint a kijelentései mögött nemes cél van.

Schobert Norbi és az író Szentesi Éva azután csaptak össze, hogy előbbire kisebb (vagy inkább nagyobb) össztűz zúdult, miután egy élő videóban hosszasan beszélt arról, miért nem kívánják a férfiak szülés után elhízott feleségeiket.

Az ATV műsorában rá is kérdeztek nála arra, hogy termékreklámot csinál-e és most visszaszívja-e azt, amit mondott. „Nem termékreklám volt – szögezte le azonnal Norbi, hozzátéve újra, hogy legfeljebb egy PR-bombáról beszélhetünk. – Nagyobbat robbant, mint gondoltam” – tette hozzá, miközben Szentesi Éva megpróbálta mosolyogva köszönteni, ám Norbi arcáról a műsor első pár percében egy pillanatra sem tűnt el a feszültség.

A fitneszvállalkozó szerint a kijelentései mögött nemes cél van, ugyanis a elhízás egészségügyi kérdés, minden második magyar halálát ez okozza.

Úgy éreztem, hogy ahhoz, hogy a legerősebb médiatámogatást megkapjam, ahhoz az a legjobb, ha a hiúságra játszom. És amúgy is, körülöttem is vannak olyan párok, legalább 7-8 olyan, akik az elhízás miatt válnak el

– mondta.

Szentesi Éva ekkor kapcsolódott be a beszélgetésbe, és azt mondta, a célját ezek szerint Norbi úgy kívánta elérni, hogy bántott, mert ez olyan, mintha ő azt mondaná aktivistaként a rákos nőknek, hogy az ő hibájuk a betegségük.

A betegség és a válás is egy összetett dolog, nem lehet ennyivel elintézni

– vélte a Szentesi.

Norbi a kommentekre is kitért, amiket kapott, azt mondta, azok csak megerősítik őt abban, hogy ő sokkal szebben és kedvesebben beszél és beszélt is a videóban. Szentesi Éva erre azt mondta, hogy a kommentek sajnos Norbi stílusát tükrözték.

Norbi szerint ő amúgy a ronda szót sosem használta a nőkre, az elhízás egy járvány, és szerinte a hiúsággal lehet rá apellálni. Itt kisebb zavar alakul ki, hiszen a szövegkörnyezetből minden lejött, csak az nem, hogy Norbi szerint szépek is lehetnek azok a nők, akiket nem kívánnak.

Rónai Egon és Szentesi Éva többször felhívták a vállalkozó figyelmét arra, hogy a stílusával volt a probléma, de erre nem érkezett egyértelmű válasz. Szentesi csodálkozott azon is, hogy Norbi hogyan tud továbbra is előre menni, vakon, miközben egy ország mondja neki, hogy nem teszi jól. De Norbit ez nem zavarja.

„Őszintén nem érdekel, ha egy ország utál érte. Majd elmúlik. Ha a hiúságom vagy testszégyenítés indítja el az embereket, akkor betegségeket tudok megelőzni.”

Rónai Egon végül azzal zárta a beszélgetést, hogy neki nem csak a külső számít szex közben. Nagy baj lenne, ha csak az lenne.

Címlapkép: atv.hu

(nlc.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Norbikának igaza van, azt teszi, amiben hisz: a pénzben! Csak arra nem számol, hogy az évek teltével minden és mindenki változik - akkor lecseréli a párját? Nem csak az elhízásra gondolok - bár azt is okozhatja pl. a hormonháztartás felborulása szülés után -, hanem egy balesetre, egy betegségre, vagy csak az öregedésre. És ez nem csak a nőket érinti! És ha ilyenkor egy észlény lecseréli a párját, mi lesz a gyerekeivel?!
xdotnomzeu
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Cicamama55
Amikor már semmi nem köt össze két embert csak a külső, az hogy jól néz ki a párom, ott jelenthet váló okot az elhízás én úgy gondolom. Ha már az utolsó láncszem is elszakad...Amikor az első gyermekünket megszültem, utána még inkább rajongott értem a férjem, annyira tetszett neki a kicsit teltebb külsőm...Hála Istennek az ízlése nem változott meg a mai napig sem! Ő, a rendszeres focizott, s amikor abbahagyta kezdett el súlya gyarapodni. Soha még csak be sem villant, hogy ez miatt mi különváljunk...Ez önmagában biztosan nem válóok senkinél!
görbetükör
Nem kellene ezzel az alakkal törődni. Celeb.
Nem számít neki hűség, feltétlen szeretet, család. csak a külsőség.
Igazi alattvalója a hatalomnak.
Szót többet nem érdemel.
kokopelli
"azt teszi amiben hisz...?" Sokan kerültek már rács mőgé ezzel a barom filozófiávall!
Holnap bemegyünk a barátokkal egy bankba,és az "elhozott" lóvét, természetesen a hitünk szerint,
rögtön a belvárosban elosztjuk a csóró járókelők között! Ennyi! (;-))
fahrenheit451
A muszlim terroristák is azt teszik amiben hisznek, amikor felrobbantják magukat több honfitársukkal együtt.
faibioges
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.