Fürjes Balázs, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Twitteren reagált a tegnapi köztévés Karácsony Gergely interjúra.

Ahogy azt mi is megírtuk, megválasztása óta először járt a főpolgármester a köztévé M1 csatornájának Híradójában. Az interjú után Karácsony közösségi oldalán fakadt ki. A beszélgetésről azt írta:

Le lettem kapva a tíz körmömről, amiért elektromos autóval és nem biciklivel mentem a Kunigunda utcába, számon kértek amiatt is, hogy nem ott állt meg az autóm (a bejárat mellett álltunk meg), ahol ők kamerával filmezték volna az érkezésemet.

Karácsony hozzátette:

És a propagandista műsorvezető azt is nehezményezte, hogy Magyarország legnagyobb közvetlen felhatalmazással bíró politikusaként nem értem be közmédiás szereplésként azzal, hogy egyszer mikrofonvégre kaptak egy fotókiállításon.

A köztévé tegnapi műsora miatt a nemtetszését fejezte ki a kormányzat egyik államtitkára, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, Fürjes Balázs is.

Fürjes Balázs a Twitteren reagált a tegnapi Karácsony Gergely interjúra. 

Fürjes Balázs a következőt írta ki:

Jó, hogy nem a választás előtt készült az M1 Karácsony interjú – több ellenzéki, kevesebb fideszes polgármester és képviselő lenne, érthetően. Sokszor éri méltatlan támadás a köztévét, de ez a tegnapi vállalhatatlan volt. Vállalhatatlan a főpolgármester és a budapestiek felé.

A teljes interjút itt nézheti meg:

Az Index alábbi összeállításában pedig megnézheti csak a műsorvezető kérdéseit:

Forrás: Index, 444.hu, Blikk

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
@Shikari: amíg ilyen hitvány senkik oszták az észt a köz által fenntartott tévén,nem kell félni...vállalhatatlan.Amikor először láttam,azt hittem,paródia..Visszanyalt a fagyi..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Minőségben is reprezentatív volt ez az agyatlan propaganda felolvasó gép... Szerintem amúgy ő még nem is a szakmai színvonal legalja...:)
Béla333
Ezt a csodálatos műsort kell sokszor bemutatni a '22-es kampányban, hogy aki ilyen Fideszes médiát és demokráciát akar, az szavazzon a Fideszre, de aki normális országot szeretne, az meg ne tegye!!
fahrenheit451
A két százéves ember történetében több érzelem van, mint ebben a bionikus izében.

Sőt, amikor először láttam az AI-t, amikor a tengerfenékre süllyedt és ott volt nagyon sok évig, abba emberként gondoltam bele, és szó szerint olyan gombóc volt a torkomba, hogy köpni-nyelni nem tudtam, talán 30 percig tartott, de utána úgy elfáradtam a szorongástól, mintha egy hete nem aludtam volna.
Nem a szomorúság fárasztott ki, hanem a szenvedés.
Engem már kétszer is megkínoztak, de amíg az igazira érzelmileg kicsit sem emlékszem, arra kínra még most is.
(sokan csak visszaélnek PTSD-vel, hogy sajnáltassák magukat, hogy legyen kibúvójuk a munkakerülésre, a pénzszerzésre, a kitüntetésre).
A katonák primitív parasztok - majd biztos nem találnak ki történeteket, meg követnek el biztosítási csalást.
Én nagyon ki akartam menni az idegenlégióba, hogy megmérettesem magam, mire vagyok képes, mit érek (iszonyat mennyiségű edzést végeztem e miatt, és mindenben jó voltam: erő, közelharc, lövészet minden ága, vezetői képesség - de...
De nem akartam ölni. Érted ezt? Még ha a feljebbvalóknak igazuk is lett volna, megölni mást, az akkor is gáz, de ha meg nincs igazuk és ártatlanokat mészárolsz le?...
Ezt már nem tudtam vállalni.

(Isten háborújába viszont simán, gondolkodás nélkül elmegyek, mert arról biztosan tudom, hogy igazságos - és egyébként is démonokat fogok ölni elsősorban.
Bocsánat a kitérőért, de ez van... lesz)
fahrenheit451
Az igazi hősök meghalnak, vagy soha nem hallasz róluk.

Mi értelme Amerika háborúnak?
Az olajon és a fegyverkereskedelmen kívül?
A zsidók három főbűne (én is zsidó vagyok, én már csak tudom) :
1. Elhagyták isten . végül isten fiát is megölték
2 Nem őrizték meg isten nevének kiejtését (egy szó, baszd meg, egy kibaszott szó, és még erre is képtelen voltál, hogy ezt megőrizd az utókor számára?)
3. a mostani torz, beteg világrendszer, ami a végpusztulásba tart, is a zsidók műve. Gazdasági modell, hírek, filmek, zene, kultúra...
Mindenki úgy fütyül, ahogy a zsidók akarják.
Akik a zsidók ellenében vannak, azok is a zsidók kottájából játszanak.
Igen, te hülye náci, te is úgy fütyülsz, ahogy a zsidók akarják.

Egy jó kérdés: Hány zsidó halt meg az "istentelen" emberek miatt, és hány "istentelen" ember halt meg a zsidók miatt?
Meglepődnél a válaszon, a végső nagy leltárkor.

(én azért üthetem a zsidókat, mert én is vagyok!
te nem niggerezhetsz le egy niggert, csak egy nigger niggerezhet le egy niggert - vágod!, nigger?)
profmigmie
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
hemami
Szóhoz sem jutott az, akit kérdezett, így mi értelme van a kérdésnek ? A válaszra nem volt kíváncsi, időnként egyszerre beszéltek, semmit nem lehetett érteni belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.