„Ez is része a magyar valóságnak” – mondta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bezzeg őfőméltóságától nem kérdezik meg a szokásos hetyempittyen, hogy miért tetszik száz milliárdokért üresen kongó betonteknőkkel megörvendeztetni azokat a városokat, falvakat, ahol vannak akik a szabad ég alatt hajtják a fejüket álomra, akik közül, sőt a saját hajlékukban 2010 óta közel ezren lettek jégszobrok!
fahrenheit451
Nagyon drukkolok, hogy Karácsony végig bírja a nyomást, hogy továbbra is jól csinálja, és ezzel mintát adjon minden ellenzéki politikusnak.
Ha ez így megy tovább - mint eddig - , tényleg van esély a Fidesz megbuktatására.
Persze aztán ki kell találni, hogy az alkotmányellenes alaptörvény keretein belül meghozott rossz fideszes törvényeket, ne az alkotmány alapján meghozott kétharmaddal, négyötöddel lehessen csak eltörölni, felülírni.

Hihetetlenül egyszerű a képlet.
A Fidesz bukása után ki kell hirdetni az alkotmányos válságot, és új szisztéma szerint közösen(!) újraírni az Alkotmányt - nem egy maffia rendszerben működő kisebbség szerint, hanem az egész ország érdeke szerint !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.