Megható történetet osztott meg honlapján a rendőrség.

Fiatal rendőrnő mentette meg egy tacskó életét Budapesten
Petneházi Kitti – fotó: police.hu

Az eset még január 1-jén történt, amikor a szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról leszállva észrevett egy ötvenes éveiben járó nőt, aki kétségbeesetten próbálta megnyugtatni a vele lévő tacskót. A kutyus elesett állapotban volt, görcsrohamot kapott.

A gazdi idegességében többször elhárította a járőr segítségét, de végül győzött Kitti erélyessége, és az asszony javaslatára a nő fiához vitték a kutyát, ahol a gyógyszereit tartják.

Mint kiderült, a Rocky névre hallgató tacsit menhelyről fogadták örökbe. 

Mielőtt azonban magukhoz vették volna, fejsérülést szenvedett, amelynek következtében alakulhatott ki nála hajlam az epilepsziára. Aznap már több rohamot is kapott, ezért döntött úgy gazdája, hogy felkerekedik vele injekcióért az Újlipótvárosban lakó gyermekéhez.

Mivel a nő keze tele volt csomagokkal, hónom alá nyaláboltam az ebet, és elvittem vele a fiához. Rocky megkapta az injekciót, és hamarosan jobban lett. Még aznap találkoztam a hölggyel, aki boldogan informált, hogy a tacskó állapota teljesen kielégítő, evett és ivott is. Visszagondolva érdekes volt, hogy a kezdeti bizalmatlanság igazán mikor, minek a hatására oldódott fel az asszonyban. Bemutatkoztam, de nem mondtam, hogy rendőr vagyok. Ez akkor derült ki, amikor a kutyacipelés előtt a szolgálati igazolványomat átraktam a zsebemből a hátizsákba, ekkor látta meg. Ettől a pillanattól kezdve érezhetően a bizalmába fogadott, és mintha megnyugodott volna attól, hogy egy zsaru van kutyája és az ő segítségére

- számolt be a fiatal járőr.

Rocky gazdája nem csupán megnyugodott, de rendkívül hálás is volt a segítségért. Másnap személyesen ment be a rendőrkapitányságra köszönetet mondani Petneházi Kitti őrmesternek, három nap múlva pedig levélben fejezte ki elismerését a rendőrkapitánynak, Berár Iván ezredesnek.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profmigmie
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.