Az előző végrehajtó 1,5 év után összeférhetetlenséget jelentett, és átadta az ügyet. Most tovább húzzák az időt. A végrehajtó nem tudja megnyitni a pendrive-ot, így továbbra sem tudni, mire költötték a tao-támogatást a felcsúti fociakadémián, pedig a DK jogerősen pert nyert, így át kell adni az adatokat. A bíróság végrehajtót is küldött a felcsúti alapítványhoz, de a végrehajtó 1,5 év után összeférhetetlenséget jelentett, és átadta az ügyet.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: csak úgy....
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
de a fidesz szerint, magyarországon müködik a jogállam...
RonaGyuri
s még mondja valaki, hogy nem haladnak a korral; régebben az adatok el szoktak veszni, el szokták lopni, elégtek, elmosta őket a csőtörés, etc Most már a pendrive-ok döglenek be! =))
justhpeter
@csak úgy...: Ez már nyomokban sem jogállam, hanem egy primitív csürhe nevetséges diktatúrája, amit már a büntetés sem érdekli, hanem csak az, hogy a nép szánakozva lépjen át mindenen.
solidedge
Húzni kell az időt amíg a hamis számlák elkészülnek.
csak úgy....
@solidedge: ez érthetö,de azért az nem,hogy 1,5 év alatt sem sikerült..
csak úgy....
felcsut a magyar törvényektöl egy szegregált település?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.